Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu uita că la greu,Dumnezeu te ia de mână și luptă cu tine

Dumnezeu este mereu prezent.Există momente în care vom fi tentați să ne simțim singuri. Poate că cineva drag a plecat de lângă noi și nu știm cum vom trăi fără ei, dar Dumnezeu a promis că nu ne va părăsi niciodată.Vor exista momente când ne vom simți ca și cum am fi singura persoană din lume. Atunci avem nevoie să ne ocupăm de ceea ce este adevărat, indiferent cum ne simțim. Sentimentele noastre sunt viclene. Putem să ne simțim sus într-un moment și jos în următorul. Trebuie să credem ce spune Dumnezeu și el a spus că nu ne va părăsi niciodată.

Când ne aflăm în probleme de orice fel, putem respira adânc și mulțumim lui Dumnezeu că este chiar acolo cu noi. Când ne aflăm în probleme de orice fel, putem respira adânc și să mulțumim lui Dumnezeu că este chiar acolo cu noi.Ne putem credința în el și el va lupta împreună cu noi.Dumnezeu nu este uimit de luptele sau încercările noastre. Primim un apel de la medic cu rezultate de la un test și începem să intrăm în panică și am fost prinși de gardă. Începem să ne facem griji pentru ceea ce a spus medicul, întrebându-ne cum vom reuși cu această boală. Dumnezeu nu este surprins de nimic. El știe totul și este alături de noi.

Ați văzut oameni care par să aibă atâta credință? Se roagă despre lucruri și în curând, văd răspunsuri la rugăciunile lor. Apoi, sunt alții care se roagă și se roagă luni întregi, poate ani de zile, fără a primi răspunsuri. Ce le face să aibă încredere? De ce nu se stinge credința lor? Se datorează faptului că și-au luat credința, oricât de mică ar fi fost și au plasat-o în sursa potrivită.A avea credință în Dumnezeu este să crezi că Dumnezeu va împlini ceea ce spune că va face.

A avea credință este să crezi că Dumnezeu nu minte. Ați văzut vreodată credința unui copil? Acesta este genul de credință pe care îl onorează Dumnezeu – o credință care crede că Dumnezeu poate face orice. Cum dobândim această credință? O dobândim hotărând să avem încredere în Dumnezeu – o singură decizie la un moment dat. Nu uita că la greu,Dumnezeu te ia de mână și luptă cu tine.Nu te lasă niciodată singur.

loading...

Add comment