Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Botswana pentru un elev din Timișoara

Vlad Oros a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Botswana. Vlad este elev în clasa a opta la Școala nr. 24 din Timișoara și s-a calificat pe primul loc în lotul României la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori.

Acesta a cucerit argintul la olimpiadă, fiind premiat chiar astăzi la festivitatea care s-a desfășurat tocmai în Botswana.Elevul este pregătit de profesorii Jeflea Ioana (Fizică), Moraru Angela (Chimie), Monica Silvester (Biologie) și Lucia Pleș (Română, pentru Olimpiada de Lingvistică). Vlad s-a plasat și în fruntea lotului olimpic restrâns care a reprezentat România în Botswana, cei șase elevi dând probe la Chimie, Fizică și Biologie la Olimpiada Internațională din Botswana.

Vlad Oros a ocupat și locul doi la Olimpiada Națională de Lingvistică, în clasa a șaptea, locul doi la Olimpiada Națională de Chimie,primul loc în clasa a VI-a și a VII-a la Olimpiada Națională de Fizică.

loading...

Add comment