Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații care gătesc și fac curățenie sunt cei mai irezistibili pentru femei,conform științei.

Dacă bărbatul tău dorește să fie mai atrăgător pentru tine, fă-i cadou o mătură și un făraș.Oamenii de știință au descoperit că bărbații care sunt implicați în treburile gospodăriei devin mai atractivi pentru femei, așa că este timpul să facem ca aceste date să funcționeze în favoarea lor și a noastră, desigur.Iată în continuare datele după care s-a ajuns la această concluzie.

Experții au analizat datele naționale pentru a ajunge la aceste rezultate.
Mulțumită sociologilor Scott Coltrane și Michele Adams de la Universitatea din California din Riverside, putem explica de ce bărbații par mai fermecători atunci când dau cu o mătură sau spală rufele.După analiza datelor, s-a descoperit că femeile identifică bărbații care îndeplinesc mai multe sarcini de curățenie ca fiind mai atractivi și mai de dorit.Și aceștia nu sunt singurii specialiști care au ajuns la această concluzie.

Constatările lor sunt susținute de Consiliul familiilor contemporane, care a subliniat că, cuplurile care împărtășesc treburile gospodăriei sunt uniform satisfăcute de toate aspectele căsătoriei lor.Alți experți au verificat această concluzie cu propriile lor cercetări, cum ar fi psihologul Dr. Gottman, care este specializat în relații și căsătorie. Anchetele lui Gottman l-au determinat să creadă că soțiile identifică participarea casnică a soților lor ca un semn de dragoste, ceea ce le face să fie mai atrase de ei.

Mulți bărbați fug de treburile casnice, deoarece cred că pot fi văzuți ca fiind mai puțin bărbați dacă își asumă în mod regulat responsabilitatea pentru sarcinile casnice.Realitatea situației este invers, deoarece acest lucru îi poate ajuta să pară mai dezirabili și mai atractivi și chiar să-și consolideze relațiile sau căsniciile.

Datele au arătat, de asemenea, că copiii din școală, care fac treburile casnice împreună cu tăticii lor, se înțeleg mai bine cu colegii lor și dezvoltă mai multe prietenii decât cei care nu fac aceste lucruri.În plus, aceștia au, de asemenea, mai puțin șanse să-și asculte profesorii, să se comporte greșit în clasă, să se deprime sau să se retragă din viața lor socială.

loading...

Add comment