Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Aveți încredere în Dumnezeu că vă va conduce în direcția corectă întotdeauna

Uneori, viața poate fi destul de crudă și nedreaptă.Pierdeți unele, câștigați altele și tot așa.Uneori, se pierde tot ceea ce ați muncit atât de mult pentru a construi, în timp ce de cele mai multe ori, se pierde totul înainte de a începe chiar să construiți.Uneori, pierzi tot ceea ce deții.Alteori, vei pierde singurul lucru pe care îl iubești cel mai mult.

A merge prin această viață și a rătăci în acest univers nu va fi niciodată ușor.Lucrurile nu vor funcționa întotdeauna așa cum le dorim sau așa cum ne-am propus.Vom pierde oameni pe care i-am iubit atât de mult.Va trebui să dăm drumul la anumite lucruri. Ni se vor arunca probleme și provocări care ne vor doborî.Vom fi răniți.Vom fi triști.Ne vom pierde în proces, în această călătorie numită viață. Și este greu, dar este în regulă.Suntem mai puternici decât ceea ce suntem făcuți să credem.

Nu este greșit să fii trist pentru că ești rănit sau să te întristezi pentru lucrurile pe care le-ai pierdut pe parcurs. Nu este niciodată greșit să faci un pas înapoi, să respiri adânc și să te odihnești.Este în regulă să te simți așa.Este bine să fii supărat pe lume pentru că ți-a fost prea greu. Dar trebuie să credem că tot ceea ce a fost distrus a fost pentru un motiv și că Dumnezeu va înlocui tot ceea ce am pierdut cu ceva mai bun. Tot ce s-a întâmplat va avea sens în timp ce parcurgeți călătoria.

Aveți credință în Dumnezeu. Continuați să mergeți mai departe către calea pe care vă conduce El, oricât de dificil ar fi, pentru că deși viața poate fi destul de crudă și nedreaptă, Dumnezeul nostru nu este niciodată. El nu te va părăsi niciodată și poți conta întotdeauna pe asta.El va fi alături de tine la bine și la greu.Dumnezeu, chiar dacă uneori îngăduie să trecem prin momente grele, el nu ne lasă să fim mistuiți, ci ne purifică și ne restaurează.Permite-i lui Dumnezeu să îţi îndrume paşii în viață.

loading...

Add comment