Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oricât de ocupat ai fi,găsește timp pentru cine contează.

Cu toții avem vieți ocupate și unele zile sunt mai aglomerate decât altele.Dar, atunci când iubești o persoană, îți faci timp pentru ea, oricât de ocupat ai fi.Scuzele nu există.Punct.

Asa ca fa-ti timp pentru cei pe care ii iubesti. Comoră-i! Încearcă să le spui cât de des poți ce înseamnă ei pentru tine. Petreceți-vă timp cu cei dragi, familia, prietenii, animalul dvs. de companie minunat.Uneori, în zilele noastre trecem peste acest lucru și îi putem ignora sau uităm momentele bune pe care le-am petrecut împreună. Nu face asta … deoarece acestea sunt cele mai importante momente din viața ta.Viața este scurtă.Încearcă să lupți pentru cei care contează și să te bucuri de timpul petrecut împreună.Uneori viața îi ia departe și s-ar putea să nu ai șansa să le spui cât de mult înseamnă pentru tine. Și nu se mai întorc. Odată ce au dispărut, au dispărut…deci nu ignorați acest lucru. Fă-ți timp să petreci cu ei și să le spui sau să le arăți cât de mult îi iubești.

Omul nu poate fi mereu ocupat.Totul depinde de locul pe care îl ocupi în viața lui.Nu există ,,Nu am timp” într-o relație.Când vine vorba de cei care contează în viața ta, îți faci timp.Dacă am fi conștienți de cât de repede trece timpul și cât de scurtă este viața, probabil am petrece mai mult timp cu cei care contează, am iubi mai mult și probabil nu am mai da cu piciorul la fericire atât de des, crezând că o să o găsim pe toate drumurile.

Cel mai important și valoros lucru din viața oricărei persoane este timpul. Timpul este singurul lucru din lume pe care nu îl putem cumpăra. Așadar, trebuie să profităm din plin și să nu pierdem acest cadou incredibil pentru lucruri sau persoane care sunt nesemnificative pentru noi.Timpul poate fi complicat, dar când ești îndrăgostit de cineva, poți să-l gestionezi întotdeauna bine și să încadrezi acea persoană în viața ta.Și acest lucru nu este adevărat doar în ceea ce privește relațiile, ci pentru toți oamenii care sunt importanți pentru tine și dorești să îi ai în viața ta.

Când cineva este important pentru tine și îți pasă de ei, găsește timpul necesar.Fii dispus să renunți la orice nu este atât de important. Și fă-o pentru că vrei, nu pentru că ești obligat să o faci.Petreci timp cu cei dragi pentru că vrei. Pentru că nu îi poți vedea întotdeauna când vrei. Ai nevoie de prezența lor. Ai nevoie de ei în viața ta.

loading...

Add comment