Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 reguli de etichetă pe care trebuie să le cunoască orice doamnă adevărată.

În trecut, existau reguli stricte de etichetă pe care oamenii trebuiau să le respecte. Dar în societatea modernă, aceste reguli au fost estompate.Dar totuși, există câteva detalii care trebuie să le cunoască orice doamnă adevărată.Regulile de etichetă sunt destul de simple și ușor de reținut.

 1. Atunci când ai musafiri, dacă oaspeții vin pentru prima dată în casa ta, arată-le prima dată unde este baia și apoi invită-i la masă.
 2. Dacă musafirii tăi au adus mâncare sau băuturi drept cadou, pune-le pe masă unde toată lumea le poate încerca.
 3. Când ești invitat la o petrecere și vrei să pleci mai repede acasă, cere-i un moment gazdei și spune-i că trebuie să pleci.Nu îți lua rămas bun de la ceilalți oaspeți, deoarece ar putea părea ca un indiciu să plece și ei.
 4. Nu îți pune niciodată geanta într-un loc expus.Și dacă trebuie să-ți împrospătezi machiajul, fă-o la baie.
 5. Nu uitați de regulile de etichetă când sunteți acasă. De exemplu, este foarte nepoliticos să strigi din altă cameră. În plus, s-ar putea să te obișnuiești cu un astfel de comportament și vei face o impresie proastă când ești cu alte persoane.
 6. La masă, este nepoliticos să-ți alegi mâncarea care arată cel mai bine și să-ți reumpli doar ție paharul.În primul rând, întreabă dacă persoana care stă lângă tine ar dori o realimentare.
 7. Lingura de supă trebuie păstrată într-un bol pentru a nu face mărdărie pe masă.
 8. Când țineți o ceașcă, așezați degetele în fața și în spatele mânerului. Cu toate acestea, puteți bucla degetele în jurul mânerului atunci când beți cafea.
 9. Amintește-ți: atunci când ești la serviciu, nu este bine să îți aranjezi machiajul sau să îți pui poșeta sau pălăria pe birou. Găsește un loc diferit pentru asta.
 10. Dacă stai pe un scaun jos, nu-ți încrucișa picioarele. Țineți genunchii împreună și aplecați în lateral. Poți încrucișa picioarele doar dacă pui un picior chiar în spatele celuilalt.
 11. Când o doamnă urcă într-o mașină, nu ar trebui să „pășească” în ea. Ar trebui să stea pe marginea scaunului și să „tragă” picioarele în mașină.La ieșirea din mașină, ar trebui să-și pună picioarele pe drum și apoi să se ridice.
 12. În secolul 21, nu mai este necesar ca bărbatul să-și ducă femeia cu mașina.Dacă aveți fiecare mașină, vă puteți întâlni unde stabiliți.
loading...

Add comment