Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinii nu mor niciodată, ei dorm aproape de inima noastră

Aceste lucruri ar trebui să le citească toți cei care iubesc câinii. Toți iubitorii de câini care și-au împărțit casele, inimile și viața cu cei mai loiali și minunați prieteni cu blană, vor experimenta, de asemenea, la un moment dat, aspectul cel mai sfâșietor al adoptării unui câine. Atunci când își iau adio de la cel mai bun prieten al lor. Experiența pierderii unui câine este una diferită pentru fiecare proprietar.

Cu toate acestea, câinii nu mor niciodată.Atunci când crezi că câinele tău este mort, el doar a adormit în inima ta.Chiar și atunci când sunt bătrâni, obosiți și îi dor toate oasele, ei tot vor să meargă la plimbare cu tine.Ei își doresc să meargă mereu la plimbare, chiar și după ce oasele lor vechi spun „Nu, nu este o idee bună.”Lor le place compania ta.o plimbare cu tine este tot ce există.O plimbare cu cel mai bun prieten al lor și mirosul naturii.Asta face lumea lor perfectă și într-o lume perfectă moartea nu are loc.Câinii au atât de multe de oferit stăpânilor.

Când crezi că câinele tău a murit, el tocmai a adormit și acum trăiește în inima ta. Și, apropo, te mai gâdilă cu coada, de aceea pieptul vă doare atât de mult și plângeți tot timpul.Dar ei fac asta doar pentru că sunt atât de fericiți că sunt atât de aproape de tine.După ce au dormit în inima voastră, vor dormi mai mult și mai mult.Deoarece animalul dvs. de companie a fost o parte de zi cu zi a vieții voastre, va fi destul de greu să-ți reiei sarcinile.Uneori, poți veni acasă așteptând ca animalul tău de companie să te salute la ușă, apoi să simți o grabă de tristețe când îți dai seama că acest lucru nu se va întâmpla.

Poate fi foarte terapeutic să faci ceva special pentru a păstra amintirea iubitului tău tovarăș. Unii proprietari de animale de companie decid chiar să aibă un mic serviciu de pomenire după moartea unui animal de companie. Important este să faci ceva din inima ta, care te va ajuta să-ți amintești tovarășul și să-ți procese suferința.Vorbește cu oamenii despre sentimentele tale. Discutarea suferinței tale cu prietenii și membrii familiei poate fi de mare ajutor.Este posibil să doriți chiar să vorbiți cu un consilier pentru durere pentru a vă ajuta să lucrați prin emoțiile voastre.

Cel mai important lucru de reținut este că, ei vor trăi aproape de inima ta pentru totdeauna.Nu îi vei uita niciodată.Nu ai cum.Ai petrecut prea mult timp din viață alături de câinele tău, pentru a-l putea uita.Durerea durează un timp, dar lipsa lui, va dura pentru totdeauna.Îți va fi întotdeauna dor de tovarășul tău.Memoria animalului dvs. de companie va fi întotdeauna dulceagă pentru dvs.Chiar și amintirile în care a făcut răutăți vor fi acum fericite.Viitoarele animale de companie nu pot înlocui însoțitorul pierdut, dar ar putea ajuta la umplerea unui gol. Doar asigurați-vă că așteptați până când este timpul potrivit. Tot ce se poate face este să fii recunoscător pentru scurtul timp în care îți poți împărtăși viața cu acești însoțitori și să-i tratezi ca pe membrii ai familiei tale.

loading...

Add comment