Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii preferă un câine care dă din coadă,decât un om care le zâmbește fals.

Din ce în ce mai mulți oameni au recunoscut că preferă câinii mai mult decât oamenii.Chiar și o serie de oameni celebri au recunoscut acest lucru.

„Câinii își iubesc prietenii și își mușcă dușmanii, spre deosebire de oameni, care sunt incapabili de dragostea pură și trebuie să amestece întotdeauna iubirea și ura.” Sigmund Freud

„Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât mă consider un iubitor de câini.” Charles de Gaulle, fost președinte al Franței.

„Credeți că, câinii nu vor ajunge în rai? Vă spun eu, ei vor fi acolo cu mult timp înainte ca oricare dintre noi.” Robert Louis Stevenson, autor, Insula comorilor.

„Câinii nu mă mușcă niciodată. Doar oamenii.” Marilyn Monroe

Și lista poate continua.Pentru unii a prefera un câine în loc de un om, poate părea absurd.La urma urmei, gândirea câinilor este limitată și vorbirea lor inexistentă.Dar, cu toate acestea, mai ales dacă oamenii nu au fost amabili în mod fiabil cu tine,ți-au zâmbit fals și te-au vorbit pe la spate, un câine oferă anumite avantaje:
Un câine va fi întotdeauna acolo pentru tine.În conparație cu un om, care poate azi are timp de tine și mâine nu.Ei nu te judecă indiferent de situație.Un câine nu te va descuraja niciodată. Așa cum a spus faimosul psihoterapeut Carl Rogers, ascultarea fără judecată poate fi adesea de mare folos.Câinele nu are motive ascunse.Oamenii sunt uneori drăguți la suprafață, îți zâmbesc fals și te înjunghie pe la spate. Sau sunt drăguți până devine comod să nu mai fie, de exemplu, dacă sunt în joc bani serioși. Cu câinii, ceea ce vezi este ceea ce obții – iubire consecventă și necondiționată.

Un căine te obligă să ieși și să faci plimbări, ceea ce este sănătos. Dacă ești singur, un cățeluș este un magnet pentru întâlniri.Poate oferi securitate, majoritatea câinilor lătră atunci când cineva se apropie de casa ta.Un câine poate oferi foarte multe beneficii în ciuda faptului că nu vorbește.Ba mai mult, diferite studii realizate au concluzionat că oamenii iubesc cu adevărat câinii mai mult decât pe alți oameni.

loading...

Add comment