Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu există promisiuni care nu se pot ține,există doar oameni fără cuvânt.

Când cineva nu respectă ceea ce a promis, poate fi devastator.Indiferent dacă este un prieten, un coleg de la locul de muncă sau un iubit, relația cu acea persoane se va deteriora.

Într-o relație, partenerii trebuie să aibă încredere unul în celălalt pentru ca o relație să prospere. Credința lor în promisiunile celuilalt și în urmările ulterioare este ceea ce susține relație lor și încrederea în celălalt.Majoritatea cuplurilor sunt de acord că încrederea automată nu este o garanție. Trebuie să fie câștigată în mod continuu.Încălcarea unei promisiuni va perturba fundamental încrederea și fundamentul relației.Cele mai multe promisiuni încălcate nu sunt intenționate, motivate de nedumerire sau repetate de rutină.Cu toate acestea, când orice comportament dezamăgitor sau ofensator se întâmplă în mod repetat, poate deveni o problemă.Buna voință pe care o socotește cuplul începe să se diminueze, iar scuzele pentru promisiunile încălcate pur și simplu nu mai sunt credibile.

Cuvintele tale au și dețin mai multă putere decât crezi. Așadar, este important să monitorizați ce cuvinte vorbiți, precum și să vă păstrați cuvântul, deoarece acest lucru definește cine sunteți și ce cred oamenii despre voi.Întrucât cuvintele dețin puterea, este important să vorbim cuvinte care să aibă intenții pozitive și să fim întotdeauna pregătiți să păstrăm o promisiune, deoarece sunt o reflectare a intențiilor și a integrității voastre.Dacă spuneți că veți face ceva, atunci ar fi bine să urmați, deoarece oamenii vă vor judeca nu numai pentru ceea ce spui, ci și pentru ceea ce faci.În schimb, dacă spuneți în mod constant că veți face ceva și nu urmați, cuvintele dvs. vor păstra în cele din urmă un simbolism negativ al integrității voastre – nu veți urmări niciodată ceea ce spuneți că veți face. Cu alte cuvinte … pierzi încrederea celorlalți.

Când te afli într-o relație cu cineva care nu se poate ține de promisiuni, nu te vei simți inspirat și probabil te vei transforma într-o persoană leneșă și nemotivată. Oamenii care mint, înșală și acționează într-un mod egoist sunt foarte toxici și trebuie evitați. Dacă ai pe cineva toxic în viața ta, gândește-te de două ori înainte de a-i lăsa să se apropie prea mult de tine, deoarece chiar dacă nu te-au rănit încă, posibilitatea va fi întotdeauna acolo. Și când știi că nu poți avea încredere în cineva pentru că. nu reușesc să-și păstreze cuvântul, mai ales atunci când se întâmplă de mai multe ori, nu există nicio speranță pentru relația respectivă, așa că sfatul meu ar fi să ieși din ea și găsește pe cineva care nu te va dezamăgi.

loading...

Add comment