Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimic nu va mai fi la fel atunci când părinții tăi vor pleca de pe această lume

Pierderea părinților nu este niciodată ușoară, oricât de bătrân ai fi.Vei deveni orfan, a nimănui. Și nu te vei putea niciodată să treci peste asta.Este un fapt. Treci prin asta, da, și probabil te vei obișnui cu ea, dar nu treci peste asta.O bucată din puzzle-ul tău de viață a fost eliminată și, oricât de rearanjate vor fi celelalte piese, ele nu se mai potrivesc niciodată în același mod.Totul se schimbă.Amintiți-vă, de asemenea, că durerea pe care o simțiți, este o mărturie a iubirii pe care ați împărtășit-o.

Îți va fi dor de ei atât de mult.Vei avea multe regrete, deși știi că nu ar trebui să le ai, deoarece ei te iubeau pe deplin, indiferent de ce se întâmpla.Vrei să nu mai simți regretul pentru că știi că este nedrept să te simți în acest fel deoarece erai un copil bun, dar mintea ta continuă să găsească modalități de a fi supărată pe tine.Îți vei dori atât de mult să fie lângă tine într-un anumit moment, să mai poți vorbi măcar o singură dată cu ei,să te poate vedea crescând ca adult sau să-ți vadă copilul crescând.

Tatăl și Mama joacă un rol important în dezvoltarea noastră mentală, fizică, socială, financiară și profesională. Ei ne ajută în fiecare pas al vieții noastre. Părinții sunt cel mai de preț dar al lui Dumnezeu pentru oameni.Când suntem fericiți, atunci ei sunt fericiți. Părinții trăiesc pentru noi. Ei sunt Dumnezeu adevărat și primul nostru învățător. Ei știu totul despre noi.

Vor fi o mulțime de lucruri care îți vor lipsi atunci când părinții tăi vor pleca de pe această lume.Vocea lor, vacanțele alături de ei, sfaturile lor, totul.Nu ai crezut ca va veni vreodată acea zi si ți-ar trăit viata fara sa te gandesti ca, la un moment dat, nu vei mai avea parinti. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa petreci timp alaturi de ei, pentru a simti iubirea neconditionata.Parintii tai vor ramane intotdeauna parintii tai, chiar daca acum nu mai ai protectia, sprijinul sau iubirea lor neconditionata.Cat sunt in viata, constientizeaza faptul ca nu sunt nemuritori si bucura-te de ei cât de mult poți.

loading...

Add comment