Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un adevăr trist este acela că nu toți cei care se iubesc sunt împreună și nici toți cei care sunt împreună se iubesc.

Ai crede că dacă doi oameni se iubesc, cei doi ar fi automat într-o relație sănătoasă și fericită împreună, nu? Dar viața nu fucționează exact așa.Universul ar putea să nu aibă neapărat aceleași planuri pe care le aveți voi.dragostea nu este niciodată suficientă pentru a susține o relație lungă și sănătoasă. De aceea, sunt atât de mulți oameni îndrăgostiți, dar care nu sunt împreună.

Iubirea nu va fi întotdeauna suficientă. Există mulți factori care trebuie luați în considerare. Există o mulțime de momente în care oamenii se pot îndrăgosti unul de celălalt și pot face ca timpul lor să fie oprit.Există alte momente în care oamenii se îndrăgostesc unul de celălalt și sfârșesc prin a pierde acea iubire pentru că erau plini de satisfacție și nu depun eforturi suficiente. Există și alte momente în care oamenii sunt pur și simplu incompatibili, chiar dacă se iubesc atat de mult. Sau poate că există unii oameni care sunt îndrăgostiți unul de celălalt, dar care sunt deja în relații angajate cu alte persoane și nu vor să încalce aceste angajamente.

Un adevăr trist este acela că nu toți cei care se iubesc sunt împreună și nici toți cei care sunt împreună se iubesc.Este întotdeauna o perspectivă tristă să știi că iubirea nu a fost întotdeauna împlinită. Dar acesta este doar modul în care lucrurile merg uneori. Dragostea nu va fi întotdeauna suficientă pentru a asigura un final fericit pentru toată lumea. Dar când intri într-o relație, trebuie să te asiguri că faci tot ce poți pentru a susține acea iubire. Iubirea este ceva care se construiește atunci când există o legătură inerentă între două persoane.

In viata pierdem lucruri,pierdem oameni dar important este sa nu ne pierdem pe noi. Sa nu ne pierdem zambetul,speranța si bunătatea .Indiferent prin ce încercări ne supune viata sa avem puterea mereu sa punem ca :Totul va fi bine .Ai incredere.Dupa fiecare nor apare si o rază de soareLucrul frumos pe care mi l-a dezvăluit Dumnezeu este că niciun lucru din viața mea nu este întâmplător. Există un scop în spatele tuturor, chiar și răul, durerile de inimă și încercările.

loading...

Add comment