Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama,singurul prieten care nu te va părăsi niciodată

Mama joacă cu siguranță un rol uriaș în viețile noastre. Ea este cea care ne-au adus pe lume și cea care ne va vedea trecând prin toate calamitățile neiertătoare pe care viața trebuie să le arunce asupra noastră.Însă, le luăm de la sine câteodată și uităm să le arătăm cât de mult le apreciem.

Mama ta este întotdeauna cu tine.Ea este șoapta frunzelor în timp ce mergi pe stradă.Are mirosul anumitor alimente de care îți amintești, de flori pe care le culegeați împreună și parfumul pe care îl purta.Este cea care te motivează atunci când nu te simți bine.Ea este sunetul ploii care te atrage să dormi, culorile unui curcubeu.Mama ta trăiește în râsul tău.O mamă arată fiecare emoție, fericire, tristețe, frică, gelozie, iubire, ură, mânie, neputință, emoție, bucurie, întristare și în tot acest timp, speră și se roagă pentru noi să cunoaștem doar binele în viață.Ea este locul de unde ai venit, prima ta casă și ea harta pe care o urmați cu fiecare pas pe care îl faceți.Mama este prima noastră iubire, primul prieten, primul dușman uneori, dar nimic pe pământ nu te poate despărți de ea.Nu timpul, nu spațiul, nici chiar moartea.

Dacă ar fi să-i întrebi pe prietenii tăi care este cea mai mare inspirație a lor sau cel mai bun prieten, este posibil ca mulți să-ți spună că este mama lor.Mama este cea care încearcă întotdeauna să fie de partea ta când ai probleme.Îți salvează sinele rău.Și chiar și atunci când ai făcut ceva greșit, ea nu te judecă, ci este întotdeauna acolo să-ți ofere sfaturi.Mama este întotdeauna acolo pentru a ne alina rănile și a ne face suficient de puternici pentru a merge mai departe pe propriile picioare.

Nu știm niciodată cu adevărat toate sacrificiile pe care mamele noastre le-au făcut pentru a ne fi nouă bine.Mamele sacrifică mult pentru copiii lor. Mama ta s-a sacrificat atât de mult pentru tine. Și cred că merită cel puțin o mulțumire pentru asta.

O mamă iubește necondiționat. Acesta este un fapt. Bucuria noastră este bucuria lor, tristețea noastră este mâhnirea lor. Nu este nimic asemănător cu dragostea unei mame pentru copilul ei. Pentru a cita Agatha Christie, „Dragostea unei mame pentru copilul ei nu este ca nimic altceva în lume. Nu cunoaște nicio lege, nicio milă, îndrăznește toate lucrurile și zdrobesc în mod nesigur tot ce îi stă în cale. ”

loading...

Add comment