Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dezamăgirile rănesc, însă te învață că încrederea nu trebuie oferită oricui!

Cineva din familia ta sau din cercul tău de prieteni. Cineva din viața ta prezentă sau din trecutul tău. Și totuși, mereu, continuă să te dezamăgească cineva, când nu face ceva sau nu te sprijină când ai nevoie sau nu te iubește în felul în care ai nevoie.

Nu poți opri oamenii să acționeze rău sau să te lase baltă, dar nu trebuie să îi lași să te încurce de la a trăi o viață fericită și de succes.

Nu meriti niciun moment de tristetea,nicio rana sau dezamăgire. Nu există nici un motiv pentru asta. Cu excepția faptului că mintea ta este încăpățânată și nu va asculta rațiunea. Sunteţi gata? Hai să aflăm cum să nu mai rănim oamenii și cum să nu ne mai lăsăm răniți odată pentru totdeauna.

Eliberați-vă sentimentele.

Fiind respins, eliberat sau trădat poate declanșa sentimente de tristețe, anxietate sau furie. Este important să recunoașteți aceste sentimente, mai degrabă decât să încercați să le ascundeți. Este absolut natural să vă simțiți dezamăgiți și să vă simțiți dați la o parte atunci când oamenii în care aveți încredere nu vor fi acolo pentru voi. Punerea sentimentelor în cuvinte și localizarea lor în corpul vostru vă pot ajuta foarte mult. De asemenea, vă puteți întreba dacă sentimentele dvs. sunt potrivite situației sau dacă acestea ar putea fi alimentate de dezamăgirile din trecut. Încercați să vă concentrați numai asupra situației actuale și să treceți mai departe.

Uneori așteptările pe care le aveți nu sunt aceleași cu realitatea.

Nu aveți dreptul de a impune așteptări altora. Sunteți aici pentru a vă trăi viața, nu spuneți altora cum să o trăiască pe a lor. Oamenii sunt de două feluri, cei cărora le pasă și o arată și cei cărora le pasă și nu o arată. Trebuie să aveți mare grijă în cine vă puneți încrederea, deoarece nu este deloc ieșit din comun să fiți dezamăgit și să nu vă așteptați la asta.

Fericirea sau supărarea ta depinde de tine.

Recunosc, este o încântare să dăm vina întregii lumi pentru tristețea noastră. Nu este o plăcere bună pentru tine, ci o desfătare, totuși. Și adevărul este, că, calea spre fericire și mizerie este totul asupra ta. Un adevăr urât, dar unul eliberator.

Păstrați-vă energia pentru lucruri importante.

Nu îți dai seama cât de mult îți risipești energia? Nu mai fi un erou când faci asta. Un strigăt bun și șterge totul din minte! Imaginați-vă ce puteți face cu energia pe care o pierdeți atunci când vă simțiți rănit și dezamăgit.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.