Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Supărarea trece,însă încrederea nu se mai câștigă înapoi.

Nimic nu doare mai mult decât să te simți trădat de cineva pe care iubești și în care ai încredere.Trădarea poate apărea sub multe forme, cum ar fi necinstea, neloialitatea și infidelitatea.Fiecare dintre acestea se simte ca o încălcare morală care taie în miezul sufletului tău emoțional și te plonjează într-un loc de profundă suferință psihologică.

Încrederea este „cleiul” care ține relațiile împreună.Este ceea ce vă permite să vă simțiți în siguranță, astfel încât să puteți fi suficient de vulnerabil pentru a vă conecta emoțional cu o altă persoană. Atunci când relațiile încep prima dată, încrederea este adesea oferită mai devreme ca parte a unui cod de onoare nerostit. Persoanele cu care alegem să ne implicăm social sunt, în general, presupuse a fi de încredere până nu se dovedește altfel. În timp, pe măsură ce cunoaștem pe cineva, încrederea crește și se adâncește. Când rupem această încredere, în unele cazuri nu se mai câștigă înapoi.Încrederea se câștigă cu greu, însă se pierde extrem de ușor.Este de ajuns să faci o singură greșeală.

Învățarea de a ierta și a face pace cu lucrurile întâmplate în trecut se poate întâmpla mai ușor atunci când vă concentrați asupra evenimentelor specifice care au avut loc și în schimb încercați să vedeți perspectiva celeilalte persoane. Văzând perspectiva altcuiva te poate ajuta să înțelegi evenimentele care au avut loc și să le facă mai puțin personale.Să încerci să ierți acea persoană, să-i vezi calitățile bune pe care le are și să recunoști că toți avem defecte și greșim.Relațiile sunt vitale pentru bunăstarea și calitatea vieții noastre. Fără momentele grele, nu am fi în stare să apreciem momentele bune.

Încrederea este un ingredient esențial în toate relațiile de succes. Când un prieten îți rupe încrederea, reconstruirea acelei încrederi nu este întotdeauna ușoară, deoarece sentimentele de pierdere și trădare pot persista.Dacă încrederea a dispărut în relația dvs., trebuie să decideți împreună dacă sunteți dispus să vă reconstruiți relația sau dacă veți pleca și veți merge fiecare pe drumuri separte.Deoarece, chiar dacă supărarea poate că trece, uneori încrederea nu se mai câștigă înapoi.Încrederea se clădește în ani, se distruge în câteva secunde și se repară într-o veșnicie.

loading...

Add comment