Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Învață să întorci spatele atunci când nu ești prețuit”

Există momente în viață în care actele noastre trec neobservate, când bunătatea noastră este acceptată, dar nu este apreciată sau când „mulțumesc” și „sunt recunoscător” sunt fraze pe care aproape că nu le auzim deloc.În aceste sezoane, simțim un sentiment de lipsă de sens – că cine suntem și ceea ce facem nu are o valoare reală.

Atunci când te simți neapreciat, nu te simți apreciat sau văzut. A nu fi apreciat nu îți va distruge viața sau nu te va distruge, dar te afectează în mod neașteptat. Dacă nu te ocupi de sentimentele tale, ele pot crește în negativitate, astfel încât ceea ce a început ca o mică enervare în timp se poate transforma în sentimente de furie, nefericire sau frustrare intensă.Cu cât te simți mai puțin subestimat, cu atât mai mult poți pune la îndoială alegerile tale.

Ne simțim învizibili pentru cei apropiați.Simțim că suntem întotdeauna cei care dau mai mult.Simțim că nu adăugăm cu adevărat valoare vieții noastre.Ei bine, este foarte important să recunoaștem aceste semne pentru a putea lua măsuri. Sentimentul de apreciere este o nevoie umană de bază. Se leagă de nevoia fundamentală a omului de a avea nevoie să fim „văzuți” pentru cine suntem, precum și de nevoia de a simți că viețile noastre au un scop.

A te simți neprețuit într-o relație poate fi un pas pentru a ieși din acea relație.Dacă sunteți întotdeauna cel care face planuri sau face ceva frumos pentru partenerul dvs. fără ca acesta să fie reciproc, este posibil să puneți la îndoială angajamentul lor față de relație.De multe ori, vrem să ni se spună că facem o treabă excelentă și partenerii noștri romantici să aprecieze prezența noastră în viața lor. Deși este adevărat că comportamentul sau gândurile noastre nu ar trebui să se bazeze pe modul în care ceilalți ne văd sau dacă ne consideră demni, există momente în care avem nevoie de alți oameni pentru a ne simți prețuiți și a ne da seama de adevărata noastră valoare.

Nu încercați să schimbați pe cineva care nu vă prețuiește sau comportamentul acestuia.Nu merită să forțați sau să manipulați pe alții pentru a vă oferi apreciere.Dacă ei nu văd valoare ta, învață să întorci spatele și să pleci.Cu siguranță vei găsi pe cineva care să te prețuiască în această viață.

loading...

Add comment