Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Discuția unei mame cu Dumnezeu – O pildă minunată

Se spune că o femeie cu spatele îndoit de greutatea unui sac mare, a venit odată la Dumnezeu.
-Ești obosită femeie? A întrebat Dumnezeu îngrijorat.Îți iau povara de pe umeri, stai jos și odihnește-te, a spus el.
-Multumesc, nu voi sta mult.Vreau doar să te întreb și să plec imediat.Mi-e teamă să nu se întâmple ceva cât lipsesc.Nu mi-aș putea ierta niciodată asta!
-Ce să se întâmple și să nu-ți poți ierta?
-Dacă i se va întâmpla ceva copilului meu.Tocmai pentru asta am venit la Tine.Să te rog să ai grijă de el și să-l protejezi.
-Asta este tot ceea ce fac, a răspuns Dumnezeu.Ți-am dat eu motive să te îndoiești de grija mea?
-Nu, doamne.Dar există atât de multe pericole în viață, influențe nefaste, iar el este la o vârstă la care vrea să încerce de toate, să ajungă peste tot și să se afirme.Mi-e atât de teamă că va ajunge la o cotitură, se va răni și va suferi…
-Ei bine, data viitoare va fi mai precaut pentru că a aflat pe propria piele ce înseamnă suferința, a răspuns Domnul.Este o experiență foarte bună.De ce nu vrei să-l lași să învețe ceva din asta?
-Pentru că vreau să-l feresc de orice durere, a spus mama cu furie.Știi Doamne, eu de aceea am mereu cu mine un sac de paie, pentru a pune paie acolo unde ar putea cădea.
-O să-l acopăr și eu cu paie pe toate părțile, a spus Dumnezeu.
Și de îndată a împrăștiat o gramadă de paie în toată lumea.
Femeia își vede fiul îngropat de paie, cum încearcă să scape, dar în zadar.El încearcă din răsputeri să facă tot posibilul să iasă dintre mormanul de paie.În cele din urmă, băiatul a găsit un chibrit și a dat foc grămezii de paie.Focul a curpins totul dintr-odată și s-a văzut doar fumul negru.
-Fiule!!!Vin să te salvez! A strigat disperată femeia.
Iar Dumnezeu de acolo a strigat:
-Vrei să mai arunci paie pe foc femeie? Nu ți-a ajuns? Ia aminte:cu cât mai multe paie pun părinții în jurul copiilor pentru a-i proteja de rele, cu atât mai puternică va fi dorința copilului de a scăpa din cerc.
El nu știe ce înseamnă durerea și nici libertatea de a alege până nu trece prin asemenea experiențe din care va avea numai de învățat.Tu crezi că este doar un sac de paie, pe când el este un sac de probleme.În el se află toate fricile și temerile tale.Iar acestea devin tot mai puternice pe zi ce trece, pentru că tu le hrănești cu energie.De aceea, povara ta este atât de grea și ai spatele încovoiat.
-Păi și să nu mai am grijă de fiul meu, Doamne?
-Ai grijă cât e necesar doar! Nu trebuie să te neliniștești căci și mie îmi pasă de el.Lasă-mă să-mi fac si eu datoria mea.Dar înțelege că, în toate este vorba de credință.

Credința este substanța sau asigurarea lucrurilor la care sperăm, dar încă nu le-am primit. Credința este, de asemenea, dovada noastră a ceea ce nu se vede – lucrurile spirituale invizibile. Credința vine înainte ca o rugăciune către Dumnezeu. În primul rând, trebuie să credem că Biblia este adevărată. Apoi, trebuie să avem încredere în ceea ce spune. Ne punem credința în Dumnezeu, crezând ceea ce Dumnezeu ne spune în Cuvântul său.

loading...

Add comment