Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să aprinzi zilnic tămâie în casă și nu vei mai avea niciodată probleme

Timp de secole, oamenii au folosit tămâia pentru practicile meditative și spirituale. Istoria lungă a tămâiei vorbește despre puterea sa incredibilă. Pentru a aprinde tămâia avem nevoie de un cărbune special, care putem să-l achiziționăm de la orice biserică sau mănăstiire. Ne place să ardem tămâia și credem că există multe beneficii uimitoare de deblocat în această practică. Prin prezenșa Sfântului Duh, dar și ca supunere în fața Domnului, mirosul de tămâie are puterea de a alunga orice forță a răului.Iată cele cinci avantaje cunoscute ale tămâii:

Îmbunătățește concentrarea
Arsul de tămâie este o practică deliberată care pune deoparte timpul pentru a vă concentra cu adevărat pe sarcina la îndemână. Indiferent dacă lucrați sau meditați, tămâia vă poate ajuta să vă curățați mintea și să vă ajute să vă concentrați asupra sarcinii pe care o efectuați.

Stimulează creativitatea
Tămâia îți poate declanșa memoria de simț, ajutându-te să te conectezi cu momentele din viața ta care te inspiră. De asemenea, vă poate ajuta să vă conectați cu mediul dvs., astfel încât să puteți favoriza energia creativă din interiorul vostru.

Crește motivația
Tămâia poate ajuta la creșterea motivației prin creșterea sentimentului de conștientizare. Canalizarea conștientizării lumii din jur vă poate ajuta să vă inspirați pentru a vă îndeplini ambițiile.

Reduce anxietatea
Tămâia poate ajuta la încetinirea ritmului cardiac, îmbunătățirea respirației și relaxarea nervilor obosiți. De asemenea, să-ți faci timp pentru a arde tămâia în ea însăși este o practică îngrijitoare care te poate ajuta să te simți mai bine, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta.

Alungă forțele răului.
Tămâia alungă forţele răului.Mirosul său are menirea de a îndepărta prezenţa şi lucrarea diavolului şi a duhurilor rele.Se asemenea este asociată și cu rugăciunea.

De aceea este indicat să aprinzi zilnic tămâie în casă și nu vei mai avea niciodată probleme.

loading...

Add comment