Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel ce zâmbește în loc să se înfurie va fi întotdeauna mai puternic și mai înțelept.

Unul dintre lucrurile care ne înfurie cel mai mult sunt disputele, iar cel mai bun mod de a ieși înainte este să acționăm cu seninătatea celui care zâmbește și nu prin impulsivitate sau prin supărare.Când o situație te copleșește și simți că nu știi „de unde să începi”, nimic altceva decât răbdarea, împreună cu un anumit grad de optimism, te pot ajuta să depășești această problemă fără mari prejudicii.Dacă alegeți negativitatea, aceasta vă poate provoca un dezechilibru emoțional inutil, dând naștere la mai mult stres, mai multă anxietate și mai multă furie.

Zâmbește cu seninătate dacă vrei să realizezi ceva.
Uneori ne găsim cufundați într-o ceartă, un pic agitați și, de cele mai multe ori, acest lucru tinde să fie cu un membru al familiei sau cu un prieten. Acest lucru face ca tensiunea să fie mai mare, deoarece un dezacord gestionat prost poate duce la rezultate pe care nu le-am dori niciodată.În fața acestor situații sau a altor situații similare, există două posibilități: putem pierde controlul asupra situației sau o putem raționaliza cât mai bine. Optarea pentru unul sau altul depinde de puterea noastră de a ne controla impulsivitatea și de a ne menține capul cât mai mult posibil.În acest sens, este mult mai sănătos să zâmbim în loc să ne înfuriem.Furia duce la situații fără fund. Ea ne împiedică să ascultăm și să fim ascultați și, de asemenea, nu ne lasă să înțelegem sau să fim înțeleși.Furia tulbură mintea celui supărat și îl face să creadă că nu este posibil să greșească.

Pe de altă parte, cel care zâmbește în fața complicațiilor va fi mai puternic decât cel care se enervează. El va ști că reflectarea și analiza sunt cei mai buni dușmani pentru atitudinea arogantă adusă adesea de furie.Mai mult, el va câștiga experiență căutând soluții la problemele sale și deschizându-se la toleranța care vine odată cu a avea o gamă largă de relații. Este important să știm să ascultăm și să respectăm ca alții să nu gândească ca noi, precum și să ținem cont de faptul că toți greșim: uneori cu cuvintele noastre, alteori cu acțiunile noastre.Pare clișeu, dar învățarea de a ne controla nervii în momente delicate ne ajută să canalizăm momentele de furie care nu pot fi evitate. Nu este vorba de a vedea problemele cu ceilalți ca și cum nu ar exista, ci mai degrabă de a învăța să le gestionăm într-un mod eficient.

loading...

Add comment