Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru surori, distanța nu contează:sunt unite de inimă

Nu există nici o parte din mine care să-și poată imagina cum ar fi viața mea fără sora mea. Oricât poate să strige la mine, să-mi fure lucrurile și, pur și simplu, mă irită, este una dintre cele mai importante persoane din viața mea. Dacă aveți o soră care este, de asemenea, cea mai bună prietenă a voastră pentru totdeauna, sunt sigur că sentimentul este același. Chiar și de departe, distanța nu face nicio diferență pentru surorile care sunt adevărate cele mai bune prietene.

Pentru surori, timpul și distanța nu contează. Acele fețe care împărtășesc aceleași maniere și râsete, se vor privi și se vor hrăni reciproc cu legătura invizibilă care trăiește pentru totdeauna în inimile lor.Frații sunt membri ai familiei care vor rămâne „legați” pentru totdeauna.Cu ei, împărtășești trecutul tău, experiențele tale și o moștenire emoțională, care este deosebit de unică.

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Illinois, relația dintre frați este prima pe care o vor avea copiii cu un egal. Acest lucru este esențial pentru părinți să țină cont întotdeauna.Lucrul interesant despre legătura dintre surori este faptul că acesta tinde să fie complicată în timpul copilăriei, dar când ajung la vârsta adultă, relația se transformă într-un stâlp minunat de sprijin și un parteneriat excepțional.Încetul cu încetul, se dezvoltă o legătură bazată pe înțelegere, vindecare și pe sprijinul indiscutabil și nesfârșit pe care îl au unul pentru celălalt.

Surorile sunt, de asemenea, cele care oferă cele mai bune sfaturi și avertismentele cele mai înțelepte.Ele își doresc tot ce e mai bun pentru tine.Această legătură dintre surori îți poate îmbunătăți calitatea vieții prin sprijinul său emoțional infailibil. Îți aduc securitate, au credință în abilitățile tale și îți amintesc de defectele tale, pe care le-ai târât alături de tine încă din copilărie și încă nu te-ai schimbat.

Surorile se nasc din același copac și, chiar dacă ramurile lor cresc în direcții diferite, rădăcinile lor vor fi întotdeauna aceleași.Surorile sunt extrem de pricepute pentru a oferi sprijin emoțional. Nu uita! Nu este nimic mai prețios pe această lume decât familia.Ea te iubește necondiționat și te sprijină întotdeauna când ai nevoie.

loading...

Add comment