Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Trăiește fără să aștepți nimic de la nimeni și vei fi mult mai fericit.

Uneori simți că ești mulțumit de viața ta? Parcă simți, adânc în interior, că lipsește ceva? ei bine, acest lucru se datorează faptului că trăim viața altcuiva.m permis altor persoane să influențeze sau să determine alegerile noastre și încercăm să ne mulțumim cu așteptările.Pentru a recâștiga acea pasiune pentru viața pe care ți-o dorești, trebuie să îți recuperezi proprietatea asupra alegerilor tale.Uneori, schimbările pe care le creează situațiile ne determină să așteptăm prea mult de la oameni.

Mulți dintre noi așteptăm lucruri pentru binele nostru.Dar, trebuie să învățăm să ne adaptăm la faptul că Dumnezeu îi ajută pe cei care îi ajută. Trebuie să învățăm să acceptăm faptul că în lumea de azi, există un număr limitat de 2% de oameni care lucrează pentru bunăstarea celorlalți, iar restul de 98% nu le pasă cu adevărat de ceilalți, dar continuă să se plângă de problemele din viața lor și caută soluții care să le pună capăt.Ar trebui să ne așteptăm la lucruri limitate de la oameni, deoarece toată lumea are propria lor viață și trebuie să muncească și pentru ei înșiși.Deci, este mai bine să nu te aștepți la multe. Așteptările sunt greu de depășit.

Când ne așteptăm la tot mai multe lucruri, nu mai acceptăm realitatea. Anticiparea este enervantă – chiar și atunci când lucrurile merg așa cum este de așteptat, nu vă puteți bucura de evenimente inepuizabile. Nici atunci când obținem ceea ce ne-am dorit, nici nu putem fi fericiți. Aceasta este problema cu anticipație – ne îndrăgostim de așteptări. Dacă ceea ce am anticipat nu se realizează, viața pare nedreaptă. Dacă se întâmplă, lipsa de surpriză face ca experiența reală să fie mai puțin interesantă.

Același lucru se întâmplă și cu oamenii. Ei devin frustrați atunci când nu vă comportați așa cum se așteaptă. Aceasta este cheia să înțelegeți – este problema lor, nu a voastră.Nu aștepta lucruri de la alții este primul pas pentru a împiedica oamenii să-ți dicteze viața.Nu aștepta lucruri de la alții este primul pas pentru a împiedica oamenii să-ți dicteze cum să-ți trăiești viața.Viața este o stradă cu două sensuri – atunci când îți dai seama că nimeni nu îți datorează nimic, te oprești să te aștepți ca oamenii să-ți fie datori.Nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Nimeni, în afară de tine, nu poate alege cum să trăiești.

loading...

Add comment