Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Conform științei,oamenii absorb energia unii de la alții.

Un studiu efectuat de Universitatea din Bielefeld, Germania, a arătat că plantele pot absorbi energia din alte plante.Potrivit medicului și terapeutului Olivia Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca niște bureți, absorbind energia care este în jurul nostru.Acesta este exact motivul pentru care există oameni care se simt inconfortabili atunci când se află într-un anumit grup cu un amestec de energie și emoții.

Potrivit Oliviei, corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care aspiră, absoarbe energia necesară pentru a vă hrăni starea emoțională și poate energiza celulele și crește cantitatea de cortizol și cataboliza, hrăni celulele în funcție de nevoia emoțională.Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi își schimbă foarte ușor starea.Din a fi fericiți sau binedispuși, în a fi supărați, stresați, anxioși și tristi.În funcție de starea de spirit a persoanei cu care este.

Trăind într-o societate extrem de urbanizată și întotdeauna înconjurat de instrumente și dispozitive digitale, avem tendința de a căuta tot felul de plăceri din lucruri materialiste. Conectarea cu natura ne poate aduce beneficii enorme.A petrece timpul cu natura se simte atât de bine, dar din păcate, de-a lungul anilor, oamenii au pierdut legătura cu natura, de aceea ei nu mai absorb energie din aceasta, potrivit Bader-Lee. Și totodată acest lucru ne-a făcut să pierdem și beneficiile naturii.Spiritele sunt energie. Tot ceea ce numim „supranatural” este energie. Nimic nu este mai bun decât manifestarea diferitelor energii din lume.

Omul poate absorbi și vindeca prin alți oameni, animale și orice parte a naturii. De aceea, a fi în jurul naturii este adesea înălțător și energizant pentru atât de mulți oameni.

În ciuda faptului că fiecare națiune antică era bine conștientă de acest fenomen, știința a ales cumva să ignore problema. În prezent, abia există o mână de oameni de știință care pot aborda această problemă.Mulți oameni care sunt înzestrați cu abilități psihice sunt extrem de sensibili la energiile altora.

loading...

Add comment