Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Oricine te poate iubi când ți-e bine,însă doar atunci când ți-e greu poți afla cui îi pasă cu adevărat de tine”

Uneori, vei trece prin perioade cu adevărat grele. Sunt acele vremuri în care tot ceea ce faci este doar un fel de eșec, și simți din ce în ce mai tare că nu te poți descursa, iar acest lucru te va face să te simți foarte trist.În aceste situații provocatoare, menținerea unei mentalități bune este probabil cel mai important lucru pe care îl puteți face. Vă va permite să rămâneți încântați, să evitați întristarea fără rost, să persistați prin greutăți, să găsiți soluții inteligente și, în cele din urmă, să gestionați situația.

În momentele dificile din viață, îți vei da seama cine este cu adevărat acolo pentru tine când vei trece prin momente grele.Cine își va face timp, să petreacă alături de tine, să te încurajeze și să aibă grijă de tine atunci când te simți trist și abătut.Oamenii care te ascultă și te susțin atunci când simți durere și greutăți.Prietenii buni nu te părăsesc când viața devine dificilă. Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață.Dacă treci printr-o perioadă dificilă cum ar fi, șomaj, divorț, moarte în familie sau altele de acest gen, atunci doar prietenii tăi adevărați te vor contacta. Te vor întreba cum te descurci și vor dori să-ți ofere o mână de ajutor cum pot. Ei vor încerca să te ajute, astfel încât să nu fii nevoit să suferi singur.

De obicei, avem tendința de a ne închide în sine când trecem prin experiențe grele și de a evita prietenii în general.Acest lucru se datorează poate și dacă ați fost trădat sau nu în trecut, de către un așa zis „prieten”.Dar,de fiecare dată când găsim o relație care nu merită încrederea și eforturile pe care le depunem, pur și simplu mergem mai departe și începem din nou.Nu este nici o problemă.Viața nu se sfârșește aici.

Deci, în concluzie, sfatul nostru este să lași să treacă un timp pentru a cunoaște oamenii. Nu sări la concluzii despre cine sunt, nu te încrede în ei până nu te simți suficient de confortabil pentru a face acest lucru și, cel mai important, nu lăsa experiențele proaste să te împiedice să întâlnești oameni noi. Uneori trebuie să greșim învățând și este întotdeauna o experiență nouă cu o altă ființă umană.Nu uita! Oricine te poate iubi când ți-e bine sau îți poate fi alături la bine, însă doar atunci când ți-e greu poți afla cui îi pasă cu adevărat de tine.

loading...

Add comment