Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii nu au nevoie de părinți împreună,au nevoie de părinții lor fericiți

Cu toții ne dorim aceleași lucruri pentru copiii noștri. Ne dorim ca ei să crească pentru a iubi și a fi iubiți, pentru a-și urma visurile și pentru a găsi succesul.Cu toate acestea, mai ales, le dorim să fie fericiți. Iar atunci când părinții sunt fericiți, vor fi și copiii fericiți.

O casă în care există armonie și iubire va exista și fericire.Iar dacă încercați să vă dați seama dacă copiii ar fi mai bine într-o casă în care mama și tata sunt nemulțumiți împreună, dar păstrând familia intactă sau în două case în care mama și tata sunt mai fericiți, dar nu împreună, noi am opta pe numărul doi.Și nu ne înețelegeți greșit cum că am încerca să promovăm divorțul sau să instigăm la divorț.Doar că uneori este mai bine pentru copil să își vadă ambii părinți fericiți, chiar dacă separat.Câțiva experți în materie de parenting văd unul dintre riscurile majore pentru copiii de a rămâne într-o familie care este încărcată de furie, frustrare și durere, deoarece învață abilități proaste de părinți pe care le vor duce la generația următoare. Unii copii pot fi în pericol de neglijare atunci când părinții sunt atât de ancorați în propriile probleme.Conform unui studiu, copiii care trăiesc într-un mediu ostil, chiar dacă conflictul dintre părinți nu este atât de evident, este posibil să sufere de probleme de sănătate și probleme de dezvoltare socială.Va fi destul de greu pentru copil să asimileze supărarea de a-și vedea părinții separați atunci când nu se mai înțeleg, dar daca vede ca parintii sai sunt mai fericiti si ca poate trai cu ambii intr-un mediu sanatos fara lupte, pe termen lung se va simti mult mai bine.

Creșterea și educarea copiilor nu este deloc un lucrui ușor.A duce o viață fericită oferă părinților suficiente resurse interioare pentru a se implica în creșterea copilului lor și nu îi face să simtă că își sacrifică propria fericire de dragul copilului lor.Parintii fericiti pot satisface nevoile emotionale ale copiilor si le pot oferi un mediu in care se simt in siguranta sa creasca.Orice parinte isi doreste sa isi vada cat mai des copilul fericit.Nimic si nimeni nu poate da o satisfactie mai mare unui parinte decat faptul de a-si vedea copilul zambind.

loading...

Add comment