Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu vreau averi și nici palate.Vreau doar liniște în suflet și sănătate

Fiecare om are câte un regret în viață.Vă întrebați de multe ori „de ce ați făcut asta”. Dacă da, asta este o parte din problema ta. Nimeni nu este perfect și trebuie să ajungi să recunoști că ai făcut greșeli, probabil că ai rănit unii oameni în mod emoțional sau fizic. Tot ce puteți face este să vă iertați. Petreceți ceva timp singur și încercați să scăpați de toate pentru puțin timp.Va dura timp, dar îți vei găsi liniștea.

Banii pot cumpăra lucruri materialiste și îți pot oferi temporar satisfacții.Ați auzit vreodată pe cineva care a cumpărat liniște sufletească sau sănătate? Pacea sufletească vine din satisfacția interioară și îți oferă o amintire frumoasă, un capitol frumos de viață pe care vrei să-l trăiești din nou.Pe când banii și averea te mulțumesc pe moment, pentru că îți oferă confort și lucruri materiale care îți oferă fericire pentru o perioadă scurtă de timp, dar cu timpul te plictisești de ele.

Considerați doar un exemplu, o persoană cu mulți bani, având toate lucrurile după care tânjește, care își poate satisface toate dorințele materialiste pe care le dorește, dar în interiorul ei este incompletă, golul profund se află acolo, apoi lasă-mă să te întreb la ce se folosesc acești bani, care nu vă pot cumpăra fericire, mulțumire în viață sau poate chiar sănătate în unele cazuri.Pe de altă parte, este omul sărac care nu are prea multe lucruri, dar este complet fericit. Fericirea nu cere prea mulți bani,depinde de fiecare în parte cum o privește.

Toți ne dorim întotdeauna fericire și pace. Fericirea și pacea sunt legate între ele. Obținem fericire atunci când mintea noastră este calmă. Dacă există stres în minte, nu putem obține fericirea. Din păcate, nu există niciun loc în univers în care să putem merge să cumpărăm fericire și pace.Și toți banii din lume nu vă vor fi de folos dacă nu îi puteți cheltui în pace.

loading...

Add comment