Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai grijă cui faci bine.Uneori pentru binele făcut trebuie să plătești de două ori.

Când ai o dorință sau un vis, fii atent în cine ai încredere. Aveți grijă cu cine vă împărtășiți dorințele, pentru că sunt o mulțime de oameni care doresc să știe care sunt visele voastre, cei care vor să vă ridice și, bineînțeles, oameni care vă vor judeca mai târziu pentru ceea ce a realizat.

Un lucru pe care îl știm cu toții este că nu este întotdeauna ușor să identificăm oameni care sunt de încredere.Mai mult, ceea ce facem adesea este să ne deschidem toate ideile și să le prezentăm în întregime oamenilor din jurul nostru. Am putea să ne deschidem în fața părinților sau a fraților noștri și să discutăm cu ei dorința noastră de a realiza așa ceva, de a întreprinde o astfel de călătorie, de a ne asuma un risc cu o relație …

Există, de asemenea, cei care nu spun nimic și ne fac să credem că ne susțin, că putem conta pe ajutorul lor, aprobarea lor și prietenia lor. Cu toate acestea, în cel mai neașteptat moment, ei ne trădează sau ne dezamăgesc.La fel se întâmplă și atunci când vrei să dăruiești cuiva sau ceva.Este o intenție bună, dar pentru care uneori, trebuie să plătești de două ori.Unii oameni, toată viața plătesc pentru binele lor.

Înțelepciunea de a înțelege cui ar trebui și nu ar trebui să-i oferi ajutorul vine cu timp și experiență.Încetul cu încetul, vom înțelege că există oameni care sunt experți în tăierea aripilor de la alții și, de asemenea, cei pricepuți să distrugă visele oamenilor doar pentru ca nimeni să nu fie mai important decât ei. Pentru acești oameni este un sacrilegiu dacă îndrăznim să fim mai liberi, mai competenți și mai fericiți decât ei.Timpul ne va învăța, de asemenea, că este mai bine să fim discreți, să fim atenți la cuvintele noastre și să luptăm pentru visele noastre cu determinare și tăcere. În același timp, ignorând atât aprobarea celorlalți, cât și posibilele critici sau comentarii care la un moment dat ar putea fi un obstacol în calea noastră.

Prin urmare, să învățăm să alegem bine în cine să avem încredere, cui să-i oferim ajutorul nostru, fără să uităm că încrederea noastră în sine este cea care ne apropie de obiectivele cele mai înalte și cele mai curajoase.Pentru că atunci când faci un bine, il faci din toata inima, fără să te gandesti ca s-ar putea intampla ceva rau.

loading...

Add comment