Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alain Delon, la 82 de ani: „Urăsc această epocă… acești oameni. Totul e fals.”

Starul francez al veteranilor, Alain Delon, a declarat că era atât de bolnav de lume, încât ar fi fericit să moară acum, dar vrea ca câinele său să meargă cu el.Într-un interviu acordat cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani de carieră, actorul a declarat: „Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit.Totul este fals și doar banii contează. Nu există respect, nimeni nu-și respectă promisiunile. Eu voi părăsi această lume fără regrete.”

Acesta a avut o relație specială cu câinii. A avut mulți patrupezi de-a lungul vieții, care i-au fost alături la bine și la rău, iar acum sunt îngropați în grădina sa din suburbia Parisului.Acolo își dorește să fie înmormântat la rândul său și el. Delon, locuiește singur în afara Parisului și a spus că ar vrea ca câinele său belgian, Loubo, să plece deodată cu el.Ar prefera să plece împreună din această viață, decât să-l lase să moară de supărare pe mormântul său.

Când a fost vorba de femeile din viața sa, actorul nu a exclus să facă loc femeii potrivite pentru a-și împărtăși ultimele zile.El a spus că sunt destule candidate care îi fac curte, dar deocamdată niciuna nu este potrivită așteptărilor sale, pentru a petrece restul vieții cu ea.El a adăugat că ar putea chiar să ia în considerare încălcarea jurământului de a nu se recăsători niciodată dacă femeia potrivită ar apărea în viața lui și va fi gata să-l însoțească până la sfârșit.

„Eu sunt artist, nu sunt actor.Nu am făcut nimic pentru asta.La 14 ani am abandonat școala, iar apoi am fost înrolat în armată.Pot declara fără prea multă modestie că am reușit în această profesie.”

Delon a recunoscut că nu a fost întotdeauna domnul perfect.„Așa sunt eu, uneori fac lucruri stupide.Am fost în închisoare.Am fost un tâlhar.Tot ce am avut am fost eu însumi.Cu toate acestea, femeile au căzut întotdeauna la picioarele mele, chiar de copil.Mama ar fi trebuit să-mi pună un semn.Uită-te, dar nu atinge.”, a spus actorul.

„Am fost iubit toată viața”, a spus el, în special de actrița germană Romy Schneider și Mireille Darc, care a murit anul trecut.„Foarte puțini bărbați au fost iubiți ca mine.”

loading...

Add comment