Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Succesul bărbatului depinde de femeia din viața lui. Iată de ce.

O mulțime de factori contribuie la succesul tău. Modul de gândire joacă un rol imens, dezvoltând o mai mare determinare, voință, fiind plăcut să facă cu siguranță o diferență enormă.Toate cele de mai sus sunt factori importanți în succesul afacerii sau a carierei. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți succes în general, un studiu arată că ar trebui să vă gândiți bine cu cine vă veți căsători.

Probabil că ați auzit de multe ori această vorba: „În spatele fiecărui om de succes este o femeie bună.” Expresia este valabilă și pentru femeile de succes. De fapt, persoanele cu soți susținători, au mai multe șanse de a reuși în viață, potrivit unui studiu publicat de Universitatea Carnegie Mellon din Statele Unite ale Americii.

Cercetătorii au studiat 163 de cupluri căsătorite. Fiecare dintre perechi a primit o temă, să rezolve un puzzle simplu sau să concureze pentru un premiu. Cercetătorii au înregistrat interacțiunile cuplurilor, în timp ce ambii decid să aleagă. Ei au descoperit că persoanele cu parteneri mai încurajatori aveau mai multe țanse să facă față provocării și să concureze pentru premiu, în timp ce cei cu parteneri care i-au descurajat au optat pentru rezolvarea puzzle-ului simplu.Câteva luni mai târziu, cei care au acceptat provocările au cunoscut o creștere personală, o fericire și bunăstare psihologică.

Brooke Feeney, autorul principal al studiului și profesor de psihologie la Carnegie Mellon, a declarat:
„Am găsit sprijin pentru ideea că alegerile pe care oamenii le fac la aceste puncte de decizie specifice, cum ar fi urmărirea unei oportunități de lucru…contează foarte mult pentru bunăstarea lor pe termen lung.”

Studiul a dezvăluit trei pași importanți: persoana cu care te căsătorești exprimă entuziasmul cu privire la o oportunitate, liniștește partenerul și discută beneficiile luării unui rol sau o provocare.

Având în vedere acest lucru, este greu să ne imaginăm cum ar fi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, fostul președinte american Barrack Obama și legenda muzicii Beyonce, să atingă nivelul de succes pe care îl au acum, dacă ar fi fost căsătoriți cu o altă persoană.

Mark Zuckerberg a remarcat rolul vital pe care soția sa, Priscilla Chan îl joacă în viața lui, într-un discurs pe la începutul lui 2017 de la Harvard.

Fostul președinte Barack Obama își atribuie succesul politic soției sale.

Beyonce a împărtășit anterior că soțul ei, Jay-Z o ajută pe atât de multe nivele.

loading...

Add comment