Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Demonstrat științific:bărbații stresează femeile de două ori mai mult decât o fac copiii

Un studiu ce a implicat 7.000 de femeie a concluzionat că acestea își evaluează nivelul de stres pe o scară de 0-10.Iar media a fost 8.5.Ei bine, și totuși care este cauza cea mai mare a stresului la toate aceste femei? Soții lor.Pe lângă aceasta, au mai fost și alte surse precum lipsa de timp, responsabilitatea pentru toate sarcinile casei și lipsa de ajutor din partea soților.

Pentru a fi sinceri, mamele fac de două ori mai multe sarcini decât tații. Mamele știu că pot face totul bine, ceea ce nu este cazul cu soții lor. Femeile petrec mai mult timp îngrijindu-și familia decât bărbații.A fi căsătorit este foarte complicat și necesită multă „muncă”. Chiar și cea mai bună căsătorie este plină de stres la un moment dat. Copiii aduc și mai mult stres și sunt momente în care trebuie să muncești și să fii părinte în același timp.Mamele sunt frustrate de faptul că soții lor acționează mai mult ca copiii decât părinții activi. Taticii stau de obicei la loc și ignoră vasele murdare.

Comunicarea are o importanță esențială. Mamele și tăticii trebuie să discute între ei și să încerce să se înțeleagă reciproc.Un psiholog al Asociației Americane de Psihologie a avertizat că mamele trebuie să învețe cum să gestioneze stresul, pentru că alți membri ai familiei le imită.Mamele au tendința de a pune mai întâi nevoile altora și de a uita de ele însele. Nu te ucide în timp ce îți cureți casa perfectă. Relaxați-vă cu o baie cu spumă în loc să spălați vasele de data aceasta.Trebuie să vă amintiți, pe lângă faptul că sunteți părinte, sunteți și un individ.

Păstrați-vă căsnicia primordială.Copiii schimbă totul și uită că mamele și tăticii sunt în primul rând indivizi. Apoi, sunt un cuplu și părinți. Bucurați-vă de viața de cuplu și bucurați-vă de timpul liber.Discutați despre problemele familiei și aflați cum să fiți un soț sau părinte mai bun.Asigurați-vă că veți găsi timp de calitate pe care să-l petreceți și dvs. și partenerul.O familie puternică are nevoie de ambii părinți pentru a fi puternici.

loading...

Add comment