Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii care te iubesc nu renunță la tine precum la un obiect vechi și nefolositor

Dragostea.Nimic despre asta nu este logic. Nimic despre asta nu are sens. Dar, în același timp, singurul lucru pe care îl poți da sens este modul în care te simți față de această persoană. Este cineva pentru care ai făcut orice. Iubirea vine fără reguli și fără niciun fel de îndrumări pe care trebuie să le urmezi, deoarece odată căzuți totul altceva este în afara controlului tău.

Toată lumea încearcă întotdeauna să justifice iubirea și să găsească o logică. Dar nimic despre iubire nu este logic.Deoarece, dintr-o dată, nimic altceva decât această persoană contează și veți face literalmente orice pentru a fi cu ei.Veți face orice pentru a vă face fericit partenerul sau partenera.Pentru că inima ta este acolo, indiferent dacă îți place sau nu.Și nu este întotdeauna atât de simplu. Uneori te îndrăgostești de cineva înainte de a-și da seama chiar că existi. Și doar stai acolo, așteptând ca ei să o vadă, să o simtă și sperăm să te iubească înapoi.

Toți cei din jurul tău îți vor oferi sfaturi și îți vor spune că meriți mai mult sau mai bine.Dragostea nu este întotdeauna simplă. Este adesea greu, provocator emoțional, încărcător și obositor. De multe ori te simți epuizat și parcă nu mai poți să mergi mai departe.Dar, când îți imaginezi cum ar arăta viața ta dacă persoana respectivă nu ar fi în jur, îți dai seama brusc că merită totul. Nu vă pasă ce cred ceilalți, nu vă pasă dacă arătați disperat, iar singurul lucru care vă pasă este acea persoană.Nimeni nu știe cum te simți. Nimeni nu este în interiorul tău, iar alții nu pot ști niciodată profunzimea emoțiilor tale.

Oamenii care te iubesc nu renunță la tine precum la un obiect vechi și nefolositor și nici nu te uită.Oamenii care te iubesc te țin în brațe atunci când le ești alături și te poartă în suflet atunci când le lipsești.Ei te iubesc pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce poți face pentru ei.Păstrează în viața ta acest tip de oameni, care sunt sau vor să fie cu tine, care te iubesc, te motivează, te încurajează, te inspiră, te ajută să evoluezi și te fac fericit.Dacă ai oameni care nu fac nimic din toate acesttea, renunță la ei.

loading...

Add comment