Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Odată ce mintea ta este calmă și plină de iubire, nu există loc pentru ură sau teamă.

Acesta este cu citat scris de celebrul Dalai Lama.El reprezintă o figură importantă în istoria Asiei, fiind autoritatea supremă a budiştilor tibetani.Este denumit „maestru a cărui înţelepciune este mare cât oceanul”.Autoritatea sa divină este învăluită în mister. În 1989, Dalai Lama a obţinut premiul Nobel pentru pace.El a scris o mulțime de citate înțelepte care te vor ajuta să reflectezi asupra vieții sale. Citatul său de aici spune că, dacă inima ta este plină de iubire și mintea ta este calmă, ai blocat cele mai mari probleme de a avea o inimă plină de ura sau de teamă.

De ce este importantă o inimă plină de iubire?
Dragostea din inima ta este ca și combustibilul din rezervorul mașinii tale.Când este plin, puteți parcurge distanța.Când este gol, ești blocat. Pentru mine, un rezervor plin de iubire este rezerva de care am nevoie pentru a face față dificultăților zilnice care ne așteaptă pe toți.Este mai ușor să fii plăcut de cei din jur, cu o inimă plină de iubire sau cu una plină de ură și teamă? Am descoperit că faptul că am o anumită dragoste în inimă mă poate ajuta să fac față mai multor situații.

Începe, după cum afirmă citatul, cu o minte calmă. Este mult mai ușor să-ți umpli inima de dragoste atunci când mintea ta este calmă.Pentru mine, cel mai simplu mod este să mă gândesc la toate lucrurile bune din viața mea și la toate lucrurile pentru care sunt recunoscător.Și acest lucru ar trebui să facă parte din ritualul tău zilnic.Poate că în timp ce vă spălați pe dinți, uneori vă puteți gândi la toate lucrurile care vă dau o senzație caldă în interior, lucruri pentru care sunteți recunoscători, oamenii care vă iubesc și lucrurile pe care le iubești.

Odată ce îți poți menține inima plină de dragoste, cum crezi că se va schimba comportamentul tău? Vor observa oamenii? Crezi că vor avea încredere în tine puțin mai mult decât înainte? Eu zic că da.Pentru mine a funcționat și cu siguranță va funcționa și pentru tine.Inima este un intreg pe care il daruim bucata cu bucata oamenilor pe care ii iubim. Si daruind nu pierdem, ci ne imbogatim defapt.

loading...

Add comment