Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Berbec

În dragoste, un Berbec este un iubit model. Îi place atenția, atât de a da și de a primi. Un Berbec este la fel de direct și rapid în urmărirea iubirii, așa cum se întâmplă în toate celelalte zone ale vieții lor. Ei merg după ceea ce îi dorește inima. Un Berbec va urmări cu o dorință arzătoare, fără teamă și pasiune. Un Berbec se va îndrăgosti repede. Sunt iubitori înflăcărați.

Berbecul preferă să inițieze mai degrabă decât să finalizeze, deci este extrem de important să faci lucruri noi și interesante cu un Berbec, pentru a menține focul aprins. Berbecul este un semn de incendiu, iar focul are nevoie de oxigen (aer) pentru a arde. Un Berbec iubește laudele și lingușelile, numai dacă acestea sunt adevărate.

Când un Berbec îți face curte, nu se va lăsa cu una cu două, ci va merge până la capăt, iar când i se refuză avansurile, devine nervos și impulsiv. El trebuie abordat direct, fără prea multe ocolișuri. Abia după ce este complet sedus, trebuie lăsat să preia conducerea relație.

Îi place să vorbească despre ei înșiși, deci faceți tot ce este mai bun pentru a-i asculta. Un iubit Berbec ascultă, de asemenea, foarte bine. Ei vă vor da atenția lor nedivizată. Un iubit Berbec îi place să audă cât de minunați sunt, mai ales cât de important este și cât de mult înseamnă pentru tine.

Guvernat de planeta Marte, Berbecul poate fi uneori un semn dificil de manevrat, mai ales în dragoste. Foarte nerăbdător și competitiv, mulți Berbeci au un spirit de luptă destul de mare. Este înțelept să nu spui niciodată unui Berbec ce să facă. Este posibil să facem sugestii Berbecilor, dar să le permitem să conducă. Un lider carismatic și fermecător natural, Berbecul te va da peste cap într-o clipă cu șarmul său unic.

loading...

Add comment