Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

”Dacă nu ești fericit unde ești acum, mută-te! Nu ești un copac”

De multe ori în viață ne mulțumim cu ceea ce credem că este drept, convenabil și sigur.Ne este teamă să facem o schimbare. Suntem îngroziți să ieșim din zona noastră de confort și să ne confruntăm cu lumea.Ne temem să mergem mai departe pentru că nu putem lăsa oamenii sau locurile pe care le cunoaștem în urmă.Deci, ne sacrificăm pe noi înșine și fericirea noastră, rămânând captivi și risipind viețile noastre într-un loc greșit când ar trebui să mergem înainte și să continuăm.

Dacă nu ești fericit unde ești acum, mută-te! Nu ești un copac.
Nu trebuie să fii blocat și să rămâi într-un singur loc pentru totdeauna.Dacă oamenii din jurul vostru nu vă fac fericiți, lăsați-i în urmă.Dacă de fiecare dată când îi întâlnești ai un sentiment de gândire că ceva nu este bine, pleacă.Nu le permiteți să ajungă la dvs. și să vă piardă timpul.Nu-i lăsați să vă consume de energia voastră pozitivă.Și asta nu înseamnă că îi desființezi complet din viata ta, dar tu decizi să nu-ți petreci timpul în jurul oamenilor care te fac să te simți emoționat, fizic sau mental.

Dacă slujba ta te face să te simți mizerabil și nefericit, renunță la ea.
Dacă nu mai puteți învăța și crește în slujba dvs., găsiți una nouă. Starea la un loc de muncă care te face să te simți trist, anxios și epuizat este toxică pentru tine.Indiferent de salariu, nu ar trebui să cheltuiți o treime din zi să vă simțiți nemulțumiți.Fericirea ta este ceea ce definește succesul tău.Dacă nu sunteți fericiți, nu puteți avea succes în viață.

Dacă nu te simți fericit în orașul în care trăiești, mută-te.
Nu stați într-un loc doar pentru că este familiar și confortabil. În caz contrar, vei rămâne blocat într-un singur loc.Pentru că acasă este locul unde te simți fericit, un unde te simți în siguranță.

Dacă relația pe care o ai te rănește,termină cu ea.
Partenerul tău nu este ultima persoană de pe Terra. O relație este mai mult decât săruturile la miezul nopții, tinând mâinile împreunate, textele dulci și cinele romantice. O relație de iubire ar trebui să te facă să strălucești, să înflorești și să te inspire să fii o persoană mai bună. Nu ar trebui să te facă trist, să-ți provoace durere și anxietate.Prin urmare, nu trebuie să rămâneți într-o relație toxică.Aveți nevoie de o persoană matură. iubitoare, grijulie, inspiratoare, una care să vă facă să vă simțiți ca și cum ați fi în ceruri.Nu vă mulțumiți cu mai puțin.

Dacă vă vedeți viața tristă, schimbați-vă perspectiva.
Începeți să vă uitați la viața cu un alt punct de vedere.Nu puneți accent pe lucrurile pe care nu le puteți controla și nu vă puteți concentra asupra dvs. și ce puteți face pentru a vă face să vă simțiți bine. Modificați-vă ideea pesimistă cu cea optimistă și vedeți cum se schimbă totul în bine.

loading...

Add comment