Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Cea mai mare fericire este să simți că cineva te iubește.Nu să știi,ci să simți.”

Pentru mine iubirea este o binecuvântare.Nu m-am gândit niciodată să intru într-o relație, dar poate că Dumnezeu a vrut să mă simt „ca o prințesă” și de aceea L-a trimis pe el.A fost acolo tot timpul, nu doar fizic, ci moral, emoțional și în toate felurile posibile.M-a învățat să trăiesc și să mă bucur de viață, să mă îngrijesc doar de cei care mă iubesc cu adevărat.

Toată lumea vrea să fie iubită.Este un sentiment care, sincer, nu poate fi exprimat în cuvinte.Experimentezi un alt fel de fericire, care rămâne în interiorul tău.Când cineva te iubește cu adevărat, începi să te vindeci de toate rănile pe care le-ai avut.Simțiți că sunteți mult mai mult decât v-ați imaginat vreodată, puteți da mult mai multe decât ați primit vreodată. Fără nicio condiție.Iubirea adevărată scoate în tine sentimentul de minoritate de sine.Iubirea adevărată te face să te simți în viață.Te face să devii mai bun cu cei din jur.Te face să vrei să dansezi și să plângi de fericire în același timp.Iubirea adevărată te eliberează.Este un sentiment atât de frumos, care te face să te simți special.Este un sentiment minunat care poate fi experimentat și nu scris.

Cea mai mare fericire este să simți că cineva te iubește.Dragostea te face să te simți ca și cum poți face orice. Abordarea ta asupra vieții este mai luminoasă și mai fericită. Ai curaj să faci lucruri pe care nu credeai că le poți face.A fi îndrăgostit îți oferă motivație. Atitudinea ta este optimistă și întotdeauna pozitivă.Când ești îndrăgostit, ești fericit tot timpul.Dragostea îți dă speranța că există o persoană perfectă acolo, care te așteaptă și este lângă tine.Dragostea te face să nu te temi. Lucrurile de care te temeai dispar atunci când ești iubit.Știi că ai pe cineva acolo, pentru a te ajuta cu orice este nevoie.Aproape că te simți protejat pentru că ești atât de fericit.Dragostea te face să te simți bogat. Nu te stresezi pentru finanțele sau lucrurile materiale pentru că te simți atât de binecuvântat. Te simți bogat într-un mod care contează.Iubirea îți dă un dor, te face să-i lipsești celuilalt și el să-ți lipsească ție, în moduri pe care nu le-ai știut niciodată posibil.

loading...

Add comment