Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ar fi bine să-ți duci mama în vacanță cel puțin o dată pe an, și iată de ce

Pentru unii dintre noi, călătoriile cu mama noastră nu sună prea distractiv și preferăm să mergem cu soțul, partenerul sau chiar cu un prieten atunci când este vorba de a alege cu cine să mergi într-o călătorie.Cu toate acestea, odată ce veți afla mai multe despre asta, veți vedea că mersul cu mama într-o călătorie are foarte multe beneficii.

1. Tu și mama ta sunteți o echipă minunată.


În timp ce, cu siguranță ți-ar lua ceva timp să te adaptezi la obiceiurile și preferințele prietenului tău în timpul călătoriei, tu și mama ta vă cunoașteți mai bine decât oricine altcineva din lume. Indiferent dacă vă aflați pe o plajă sau pe drumeții, vizitați muzee sau mergeți la o sesiune de cumpărături, puteți servi mese la restaurante delicioase sau vă puteți răsfăța cu niște mâncăruri stradale.

Dar când vine vorba de părinții noștri, sunt șanse să împărtășim prioritățile călătoriei , deoarece părinții sunt cei care ne-au arătat ce înseamnă să călătorim în primul rând. Gândește-te doar la asta și probabil îți dai seama că tu și mama ta vă doriți aceleași lucruri la o călătorie.

2. Împreună, vă veți face amintiri care contează.


Nici un suvenit nu va înlocui o poză cu mama din vacanță. Mai târziu, veți aprecia fiecare poză pe care o aveți, deoarece acestea vor aduce înapoi acele momente dulci pe care le-ați trăit împreună.Când călătoriți, faceți-vă timp pentru a crea amintiri care vor însemna ceva special pentru voi, ani mai târziu.

3. Călătorind cu mama ta este o modalitate perfectă de a spune, „Mulțumesc”.


O mamă iubitoare va face tot ce trebuie pentru a-și face copilul fericit. Invitarea mamei tale să meargă într-o călătorie este una dintre cele mai bune modalități de a da ceva înapoi.S-ar putea să nu te gândești la asta, dar călătoria cu copilul ei iubit ar putea însemna mult mai mult pentru mama ta decât pare la prima vedere.Dacă încerci să recreezi călătoriile pe care tu și mama ta le-ai avut când erai copil, o vei face să se simtă fericită și nostalgică și va aduce înapoi cele mai frumoase momente.

4. În timp ce veți călători împreună, veți afla mult mai multe lucruri despre ea.


Care este cartea preferată a mamei tale? Ce citește acum? Care sunt planurile ei pentru viitorul apropiat? Dacă nu răspundeți la cel puțin una dintre aceste întrebări, tu și mama ta probabil că aveți nevoie de o călătorie privată, doar voi. Petreceți un timp prețios împreună, cunoașteți secretele reciproce și bucurați-vă de timpul personal al discuțiilor lungi și neîntrerupte.Făcând asta, vă veți întări și mai mult legătura.

5. Călătorind cu mama, veți învăța să aveți mai multă răbdare.


Chiar dacă legătura dintre mamă și copil este cea mai puternică pe care o putem imagina, aparținem unor generații diferite, iar gusturile și opiniile noastre diferă. Ne putem trezi la momente diferite, preferăm alimente diferite pentru micul dejun și avem idei diferite despre ce film să vizionați înainte de culcare.Timpul limitat și spațiul nefamiliar vă vor încuraja să ajungeți la un compromis și să găsiți soluția care vă va face fericiți.

loading...

Add comment