Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirea nu înseamnă să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți,aceastea sunt basme.Iubirea înseamnă a înfrunta viața împreună.

Cu toții ne dorim dragoste.Ne dorim dragostea adevărată și pură.Unii sunt dornici să găsească dragoste. Unii au de-a face cu izbucnirea inimii. Unii se află în relații, încercând să dea sens ce este cu adevărat dragostea și angajamentul. Alții se tem de apatie; afirmând adesea că sunt prea ocupați concentrându-se pe cariera lor pentru a se gândi serios la intrarea într-o relație. Dar, aproape întotdeauna, subiectul iubirii este o parte fundamentală a conversației.Ne gândim la asta, visăm la dragoste, suntem dornici de ea, ne speriem, ne întrebăm dacă și unde o vom găsi vreodată și suprimăm adesea adevăratele noastre întrebări și sentimente despre asta.Cu toții credem, la un anumit nivel, că a fi îndrăgostit ne va face mai fericiți.

Din păcate, iubirea nu vă oferă întotdeauna sfârșitul fericit pe care l-ați dorit dintotdeauna, iubirea nu să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți, la fel ca în basme.Iubirea înseamnă gesturi de afecțiune și efort din partea ambilor parteneri.A fi îndrăgostit nu înseamnă că vom fi fericiți tot timpul. Nimeni nu a spus că dragostea este ușoară. Dar a avea parte de ea, înseamnă că nu va trebui să înfruntați viața singuri și veți avea întotdeauna pe cineva cu care să o împărtășiți, iar asta poate face toată diferența.

Cu cât iubim mai mult, cu atât trăim mai mult. Cu cât este mai mare gama de experiențe și emoții, cu atât suntem mai capabili să empatizăm, să ne raportăm și să îi iubim pe ceilalți – nu doar cu cine alegem să ne angajăm, ci cu toți oamenii. Drept urmare, relațiile amoroase au capacitatea de a ne înmuia inima, de a netezi marginile noastre aspre și de a ne transforma în cei mai iubitori, iertători și sinceri parteneri.

Iubirea înseamnă că treceți împreună prin cea mai grea furtună.Iubirea înseamnă a înfrunta viața împreună.Iubirea înseamnă menținerea unei relații sănătoase și fericite cu partenerul deși viața vă încearcă cu diferite greutăți și obstacole.Aceste obstacole pot fi depășite împreună, făcându-vă un cuplu mai puternic sau pot fi suficient de severe pentru a putea despărți un cuplu.Cu toate acestea, cu dragoste reciprocă, încredere, comunicare, grijă, respect și efort ca cuplu, puteți trece peste orice împreună.

loading...

Add comment