Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

3 greșeli tipice pe care femeile le fac într-o relație și astfel provoacă despărțirea

Pun pariu că majoritatea dintre noi femeile încercăm să avem relații fericite și de lungă durată.Dar în viață avem nevoie să învățăm câteva lecții valoroase pentru a face relațiile să funcționeze, dar sunt și unele lucruri pe care le fac femeile care contribuie la distrugerea lor.Iată în continuare 3 greșeli tipice pe care femeile le fac într-o relație și astfel provoacă despărțirea.

 1. Încercați să vă schimbați bărbatul.
  Aceasta este poate cea mai frecventă greșeală fatală pe care o putem face ca femei, dar o facem oricum pentru că este în natura noastră.Dar, pentru orice motiv, nu o face dacă îl iubești și ai ales ca el să-ți fie partener.Da, este posibil să fi fost atunci când te-ai aflat în etapa euforică a unei noi relații, cu toate acestea, când ai decis să intri într-o relație cu el, te-ai înscris pentru a-l accepta așa cum este.Nu presupune acum că îl ai, îl poți modela într-o versiune ușor îmbunătățită a lui.Dacă este cu adevărat bun cu tine, complimentează-l. Fă-l să se simtă bine cu sine, arătând mai multe despre ceea ce iubești la el, nu prin ceea ce poate face mai bine.
 2. Gelozia.
  O mică gelozie într-o relație romantică este, fără îndoială, firească. Cu siguranță, fiecare dintre noi a simțit o încordare geloasă incomodă la un moment dat într-o relație. Dar atunci când nu ai încredere suficientă în el ca să stea cu prietenii la o bere sau să facă ceva fără tine sau fără aprobarea ta, acolo e ceva grav greșit. Nu ești mama lui, ești partenera lui.
  În timp ce majoritatea oamenilor experimentează gelozie în mod ocazional și ușor, alții o simt într-o măsură patologică. Pentru astfel de persoane extrem de geloase, gelozia lor duce aproape întotdeauna la sfârșitul relațiilor.
 3. Nu-i oferi suficientă atenție.
  Chiar dacă nu credeți și bărbații au nevoie de atenție mai tot timpul.Fetelor, probabil că aveți niște abilități serioase ascunse și sfatul meu este să le folosiți. Dar cel mai important, încercați să vă amintiți și să vă simțiți recunoscătoare că aveți un bărbat care vă iubește.Oferiți-i toată dragostea și atenția de care are nevoie pentru a-l păstra.
loading...

Add comment