Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cuvintele sunt egale cu zero.Doar faptele dovedesc iubirea

Faptele dovedesc întotdeauna atunci când cuvintele nu înseamnă nimic.Ar trebui să lăsăm acțiunile noastre să se potrivească cuvintelor noastre. Nu-mi spune cât de grozav ești sau cât de mult mă iubești, ci arată-mi! Nu contează ceea ce spui, ci ceea ce faci.

Vă amintiți vechea zicală care spune că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele? Ei bine, cam așa și este.La urma urmei, a spune cuiva că îl/o iubești este dulce și frumos, dar nu înseamnă nimic decât dacă cuvintele tale corespund acțiunilor tale, deci dacă iubești pe cineva este dovedit cel mai bine de fapt prin comportamentul și atitudinea ta față de acea persoană.Și acest adevăr este valabil mai ales când vine vorba de relații romantice.Și asta nu înseamnă că nu este semnificativ sau că nu este necesar să-i spui cuiva că îl iubești.Deloc! Dar nu este suficient. Faptele sunt mult mai importante.Ele adaugă greutate sentimentelor noastre și necesită, de asemenea, investiții emoționale, în timp ce cuvintele nu.

Mai mult, actele de dragoste au un impact mult mai mare asupra receptorului decât cuvintele, deoarece influența lor poate fi sculptată adânc în sufletul celeilalte persoane.Deci, atunci când vă aflați într-o relație, ar trebui să acordați atenție dacă cuvintele de dragoste ale partenerului dvs. coincid cu acțiunile sale.

Amintiți-vă – dragostea este acest sentiment uimitor de îngrijorare profundă și afecțiune pe care o aveți pentru acea persoană specială și nu este nevoie de cuvinte pentru a exista. Doar simți asta de fiecare dată când vezi că cineva special și inima ta începe să intre în cursă. Uneori simți un fior doar atunci când auzi vocea persoanei respective sau începi să le vorbești. Nu trebuie să explicați ce este iubirea, dar puteți dovedi că iubiți cu adevărat pe cineva prin faptele și acțiunile voastre.Și dacă ceea ce simți și arăți celeilalte persoane este reciproc, atunci ai norocul să fi găsit dragostea adevărată.

loading...

Add comment