Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lângă cei care ne înțeleg și ne iubesc așa cum suntem,întotdeauna ne vom simți ocrotiți și liniștiți.

Fiecare avem dreptul să ne simțim în siguranță, apreciați și respectați în relațiile noastre. Petrecerea timpului cu cineva care îți place ar trebui să fie distractivă, plăcută și ceva care te face să te simți bine. Cu toate acestea, este important să știți că nu toate relațiile pe care le experimentați vor fi neapărat cele sănătoase.

Nevoile de siguranță includ lucruri precum siguranța personală, siguranța emoțională, siguranța fizică și consecvența cu oamenii din viața noastră.Aceste nevoi sunt necesare pentru a avea o relație sănătoasă cu familia, prietenii și cu ceilalți ai noștri importanți, în care sentimentul de iubit nu se poate întâmpla decât după ce ne simțim în siguranță emoțional și fizic.Nevoile de siguranță includ și relația pe care o avem cu noi înșine.Să te simți în siguranță emoțională înseamnă să te simți relaxat intern cu o persoană. Ne simțim liberi să dăm jos garda și să ne arătăm sinele nostru autentic, inclusiv durerile, temerile și dorurile noastre.

Pe măsură ce ne simțim permanent ținuți cu respect, bunătate și grijă, ne relaxăm cu o persoană. Deoarece avem încredere că partenerul sau prietenul nostru are intenția, interesul și capacitatea de a ne vedea, de a ne auzi și de a ne înțelege.Sa te simti in siguranta intr-o relatie nu inseamna ca emotiile tale nu vor fi niciodata zdrobite. În schimb, înseamnă să ai încredere că partenerul tău nu va încerca niciodată să-ți facă rău și dacă greșește, își va asuma responsabilitatea pentru ceea ce au făcut și va încerca să repare totul.

Lângă cei care ne înțeleg și ne iubesc așa cum suntem,întotdeauna ne vom simți ocrotiți și liniștiți.Siguranța este o nevoie primordială. Fără un sentiment de siguranță, o mare parte din energia dvs. este extinsă spre a fi gata să alergați, să vă ascundeți sau să luptați, dacă este nevoie. Și atunci când această necesitate este satisfăcută, energia ta este eliberată de creștere și te simți suficient de ancorat pentru a-ți asuma riscuri și în alte domenii.Atunci când sunt în cel mai bun nivel, relațiile noastre ne oferă atât temeiul ferm pe care să stăm, cât și încurajarea să ne extindem dincolo de limitările noastre percepute.

loading...

Add comment