Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiecare dintre noi avem o persoană dragă pe care o purtăm în suflet și în gând pentru totdeauna

Pentru fiecare dintre noi există o persoană dragă.Cred asta.Din șapte miliarde de oameni din lume, trebuie să fie cineva perfect pentru fiecare dintre noi. Este posibil să nu fi întâlnit încă acea persoană, sau să fi plecat dintre noi și să ne lase un gol imens în inimă.Atunci când găsești acea persoană specială, nu îți dai seama, iar mai apoi te poți învinovăți.O inima frumoasa, poate aduce în viata ta lucruri, pe care toți banii din lume, nu le pot cumpăra și nu o poți uita.Acea persoană la care zâmbești când încearcă să facă o glumă și nu este deloc amuzant. Acea persoană la care zâmbești chiar și atunci când greșește.Zâmbind la aceste lucruri simple te fac să-ți dai seama că ești cu adevărat fericită.El este cel mai bun prieten al tău. El este acea persoană cu care pot să stai și să râzi de nimic. El este persoana cu care poți vorbi despre orice. El deține un loc special în sufletul și inima ta pentru totdeauna.

Iar atunci când vei întâlni acea persoană dragă, vei ști cu siguranță.Pentru unii, călătoria spre găsirea lor poate fi plină de izbăvi de inimă și pare să dureze pentru totdeauna, dar când întâlnești persoana potrivită îți dai seama că a meritat totul. Dumnezeu scrie pentru fiecare dintre noi o poveste de dragoste. Există o persoană specială pentru toată lumea. Cred asta.Iubirea se regăsește prin greutățile și lucrurile care ne doare cel mai mult, dar aceste momente grele ne pot ajuta, de fapt, să găsim pe cineva special în viața noastră.

Când iubesti cu adevarat depasesti orice obstacol în calea ta pentru persoana iubita. Se spune că iubesti doar o data in viata cu adevarat. Iar acea persoană va fi foarte greu să o mai uiți vreodată.Ea îți va rămâne întipărită pentru totdeauna.Fiecare dintre noi avem o persoană dragă pe care o purtăm în suflet și în gând pentru totdeauna.Iar acea persoană nu se pierde niciodată dacă o ai în inimă.Poți pierde prezența ei, vocea ei, mirosul parfumului ei.Dar ceea ce ai tu în suflet nu ai cum să pierzi niciodată.Acest lucru nu ți-l poate lua nimeni.

loading...

Add comment