Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cine ține cu adevărat la tine nu te minte,nu te folosește și mai ales nu te lasă la greu.

În această lume, găsim tot mai greu oameni sinceri, care țin la noi.Adevărata onestitate înseamnă că este deschis despre cum se simte, despre cum îi merge viața și despre ce își dorește.Uneori onestitatea poate deveni greu de auzit și chiar mai greu de dat. Într-o relație în care nu doriți să riscați să răniți sentimentele cuiva, aveți tendința de a greși din cauza prudenței. Din păcate, odată ce începi să îți păstrezi lucrurile, comunicarea se oprește și relația se deteriorează. Fii cu un om care înțelege valoarea onestității.Fii cu un om care nu te minte.

Cine ține cu adevărat la tine nu te folosește.El te include în planurile sale viitoare.Atitudinea lui față de asta îți poate spune foarte mult despre sentimentele sale.Se gândește la tine ca la o echipă.În loc să-i spună imediat amicului său să meargă să vadă un film în weekend, el te va întreba pe tine dacă dorești sau nu să îl vezi.Aceste mici acțiuni pot părea nesemnificative, dar defapt contează. Practic, el nu va trece prin viață ca și cum ar fi o singură unitate. Are un partener și acționează ca el.El face sacrificii pentru tine.Faptul că este dispus să facă lucruri care nu sunt neapărat ideale pentru el este un semn de apreciere. Într-o relație optimă, ambele persoane se vor simți bucuroși să facă aceste mici sacrificii. Chiar dacă nu este ceea ce doresc în acel moment, ei știu că devotamentul va fi reciproc.

Cine ține cu adevărat la tine nu te folosește nu te lasă la greu.Este alături de tine indiferent de situație.El renunță planurile sale dacă ai nevoie de el.El va profita de toate ocaziile pe care le are pentru a-ți arăta cât de înalt te situezi în viața lui.El este atent la toate nevoile tale.El va avea grijă de tine și te va sprijini în tot ceea ce faci.

Ține minte! Dacă bărbatul de lângă tine nu face aceste lucruri și arată o lipsă de interes pentru gândurile și nevoile tale, atunci nu te iubește cu adevărat și este timpul să-l lași în urmă și să-ți vezi de drumul tău.Respectați-vă suficient pentru a merge mai departe.

loading...

Add comment