Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acordă atenția ta oamenilor care îți luminează viața,nu celor care îți întunecă sufletul.

Fiecare are propriul său nivel de energie.Unii dintre noi suntem, în mod natural, plini de viață și pozitivi, pe când alții sunt mai rezervați și prudenți.De aceea este atât de important – atât de important, de foarte important – să stăm aproape de cei care ne iubesc și ne luminează viața.Pentru că de fiecare dată, vine un moment în care lucrurile noastre sunt prea multe și trebuie să ne bazăm pe oamenii care ne iubesc cel mai mult pentru a ne aminti cine suntem și ce merităm.

Indiferent unde locuim, câți bani avem, cum arătăm sau ce alegem să facem pentru muncă, viața este dificilă. Cu siguranță este frumoasă, minunată și inspirată, dar este, de asemenea, dificilă.Dar oamenii din jurul nostru o fac și mai dificilă.Acest citat reflectă ideea de a lăsa persoanele toxice să plece din viața voastră și fie să vă concentrați pe relațiile sănătoase pe care le aveți, fie să dezvoltați altele noi care vă ajută să creșteți ca persoană.

În calitate de cineva care este incredibil de introvertit, am apreciat întotdeauna calitatea peste cantitate. Am tendința de a elimina rapid și infinit oamenii care nu mai aduc lumină în viața mea.Se întâmplă pe măsură ce îmbătrânești și devii tot mai înțelept.Unul dintre lucrurile pe care le-am găsit cele mai valoroase din această schimbare de gândire este acela că devin o persoană mai bună pe parcurs.Este cu adevărat remarcabil modul în care ne putem adapta și crește atunci când suntem înconjurați de oameni care ne luminează viașa, în loc să petrecem prea mult timp cu cei care ne întunecă sufletul.

Cum îți dai seama că ai întâlnit acești oameni? Ei îți hrănesc și îți respectă vulnerabilitatea.Valorile dvs. cele mai profunde sunt apreciate.Vă sprijină în momentele dificile din viață.Timpul petrecut alături de ei nu este timp pierdut.Te iubesc și nu vor judeca niciodată faptele tale.Vrei să împărtășești cele mai mari triumfuri și cele mai mici valori minime cu ei. Și cel mai important, vă simțiți în siguranță, împărtășind acestea cu ei.Ei respectă întotdeauna timpul și creșterea personală. Limitele sănătoase sunt importante de ambele părți.Sunt recunoscători.Ei apreciază cu adevărat tot ceea ce au în viață, ceea ce îi face mai fericiți și mulțumiți.Ei aleg fiecare ocazie de a experimenta bucuria.

loading...

Add comment