Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie inteligentă știe pe cine să iubească.Ce trebuie să ştii când alegi să iubeşti o femeie inteligentă.

Am auzit atât de mulți oameni spunând că își doresc o viață inteligentă în viața lor.Ei bine, îi incurajez să se gândească bine.

Femeile inteligente iau deciziile singure, au propriile dorințe și își fixează limite.Tu nu vei fi niciodată centrul vieții ei, pentru că acest lucru se învârte în jurul ei.O femeie inteligentă nu va fi manipulată sau șantajată, nu înghite vinovăția, își asumă responsabilitățile.Femeile inteligente pun întrebări, analizează, argumentează, luptă, avansează, ele nu dau înapoi. Aceste femei, au avut o viață înaintea ta și știu că vor continua să o aibă odată ce ai plecat.Ea este aici pentru a avertiza, pentru a nu cere permisiunea.

Femeile inteligente nu caută în cuplu un lider pe care să îl urmeze,
un tată care le rezolvă viața, sau un fiu de salvat. Ele nu vor să vă urmeze și să nu marcheze calea pentru nimeni, ele vor să meargă alături de tine.Ele știu că viața fără violență verbala, sau fizica… este un drept,nu un lux și nici un privilegiu.Ele exprimă furie, tristețe, bucurie și frică deopotrivă,
pentru că știu că acea frică le face slabe în același mod în care furia nu le face „masculine”.Aceste două emoții și celelalte, toate împreună, o fac umană.

O femeie inteligentă este liberă pentru că a luptat pentru libertatea ei.Dar nu este o victimă, este supraviețuitoare.Nu încercați să o legați în lanț, pentru că va ști cum să scape.Amintiți-vă că a făcut-o înainte.Femeia inteligentă știe că valoarea ei nu stă în aspectul corpului ei.

Așa că, gândește-te de două ori înainte de a o judeca după vârstă, înălțime, volum sau comportament.Deci, înainte să deschizi gura și să spui că vrei o femeie „inteligentă” în viața ta, întreabă-te dacă ești dispus să te ” integrezi ” în viața ei.

Bărbaților le plac femeile mai inteligente în teorie – atunci când și le imaginează ca partenere romantice sau când au distanță psihologică față de ele. Cu toate acestea, când de fapt trebuie să interacționeze cu o astfel de femeie, se întâmplă să nu mai fie așa de încântați.

loading...

Add comment