Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
femei-peste-50

Femeile după 50 de ani sunt mature,independente,sigure pe ele și mult mai fericite.

Cercetările asupra vieții femeilor au arătat că generațiile trecute de 50 de ani simt că trăiesc cele mai bune vieți.Acestea sunt mulțumite cu ceea ce au,sunt independente,au relații sau căsnicii stabile și sunt mult mai sigure și încrezătoare în propriile forțe în comparație cu femeile mai tinere, care nu au ajuns la această vârstă frumoasă.

Mulți dintre bărbați au impresia că femeile ajunse sau trecute de vârsta de 50 de ani sunt mai puțin atractive, ceea ce nu este deloc adevărat.Poate că vor avea câteva riduri în plus și pielea nu va mai arăta ca la 20 de ani, dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin atractive odată ce îmbătrânesc.În timp ce unele femei de 20 de ani recurg la proceduri care, din neatenție, le fac să arate cu un deceniu mai în vârstă, multe trecute de 50 de ani, arată cu ușurință ca la 35.Secretul pentru a arată bine la cei 50 de ani nu este o intervenție chirurgicală bună, ci frumusețea din interior.De fapt, cu cât mai multe proceduri „anti-îmbătrânire”, cu atât puteți părea mai puțin tânără.

Femeile după 50 de ani pun accent pe frumusețea interioară.Evoluția femeii o face mult mai atractivă odată cu vârsta.Standardele de frumuseţe s-au schimbat o dată cu trecerea tmpului.Numai un bărbat superficial ar căuta la 50 de ani o femeie frumoasă doar pe exterior. Odată cu vârsta se dezvoltă abilitățile de a construi bucurie, recunoștință și sens în fiecare zi. Învățând aceste lecții, cultivăm rezistența emoțională.

Femeile peste 50 de ani au mai mult timp pentru viața lor și sunt mai încrezătoare ca oricând.Fie că este vorba de a-și educa nepoții, de a petrece timp cu familia, evenimente sociale interesante, călătorii uimitoare sau chiar de a-și începe propria afacere, acestea se descurcă mult mai bine ca în tinerețe.Vârsta de mijloc este, pentru mulți adulți, o perioadă de circumstanțe de viață extrem de stabile în toate domeniile.

În concluzie, femeile de peste 50 de ani sunt mai fericite, mai sigure și mai mulțumite de relațiile lor decât femeile de 20 de ani, chiar dacă acest lucru vor surprinde probabil unii cititiori, au fost făcute și studii care au concluzionat asta.De multe ori,în general oamenii trecuți de 50 de ani sunt percepuți greșit de societate.Viața este în funcție de cum și-o face fiecare,iar vârsta este doar un număr.

loading...

Add comment