Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Caută să ai lângă tine oameni care vorbesc despre idealuri și vise,nu despre alți oameni

Oamenii care vorbesc despre alți oameni recurg la bârfă.Definit rapid, bârfa este vorba de o natură personală, senzațională sau intimă.Și sunt lucruri mult mai bune despre care să vorbim decât detaliile senzaționale sau intime ale altuia.Bârfa ne complică aproape întotdeauna viața, mai degrabă decât simplifică.Ne face să ne simțim mai bine despre noi înșine să știm ceva despre altcineva și să împărtășim asta cu altcineva. Alteori, a vorbi despre greșelile personale ale altora este mult mau ușor, decât să vorbim despre greșelile noastre.Oamenii care bârfesc și vorbesc despre alții, se plictisesc doar de propria lor existență.

Oamenii care nu se simt bine cu ei înșiși se simt temporar mai bine atunci când îi judecă pe ceilalți în mod negativ.Sau atunci când nu pot genera discuții interesante bazate pe cunoștințe sau idei, bârfele pot trezi interesul oamenilor.Oamenii bârfesc pentru a-i răni pe cei a căror popularitate, talente sau stil de viață îl invidiază.Oamenii bârfesc să simtă că aparțin grupului. Cu toate acestea, atunci când acceptarea se bazează pe „a fi pe ascuns”, nu se bazează pe identitatea unei persoane, ci pe excluderea sau răutatea.O persoană ajunge să fie centrul atenției temporar în timp ce vorbește despre alții. Cu toate acestea, a răspândi bârfe sau zvonuri este ca și cum ai cumpăra atenție; este temporar și are puțin temei.

O persoană care vorbește despre alții demonstrează că nu este de încredere.Că poate fi răuvoitor și că nu-l deranjează să răspândească minciuni.

De aceea, este indicat că nu te înconjori de astfel de oameni. Dacă cineva începe să bârfească cu tine, schimbă subiectul sau vorbește despre obiectul bârfei.Nu te implica în povești despre oameni care nu sunt de față.Apără subiectul. Chiar dacă ceea ce se spune este adevărat, apărați persoana în cel mai logic mod posibil. Dacă bârfele continuă, pur și simplu plecați. Oamenii care vorbesc despre alții, în loc să vorbească despre idealuri și vise nu sunt de încredere și este mai bine să te lipsești de ei oricând.

loading...

Add comment