Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Îl iubesc pe Dumnezeu pentru că deși nu meritam nimic,El mi-a dăruit totul

Mulți dintre noi considerăm că nu meritam anumite lucruri și ne punem tot mai des întrebarea „De ce contez eu sau de ce viața mea contează?.Este una dintre cele mai importante întrebări pe care le poate pune o persoană. Există oameni care petrec zeci de ani încercând să răspundă la această întrebare, în mod conștient sau inconștient. Mi se pare că cei care experimentează cea mai mare pace și împlinire în viață au dezvoltat un răspuns solid la această întrebare și își trăiesc viața în conformitate cu răspunsul respectiv.

Romani 5: 6-8 spune: „Vedeți, la momentul potrivit, când eram încă neputincioși, Hristos a murit pentru cei fără de Dumnezeu. Foarte rar cineva va muri pentru o persoană dreaptă, deși pentru o persoană bună, cineva ar putea îndrăzni probabil să moară. Dar Dumnezeu își demonstrează propria iubire pentru noi în acest sens: pe când eram încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi. ” În timp ce eram încă păcătoși … când îl merităm cel puțin … când nu ne-am „meritat” de vreun standard pământesc … acesta este momentul în care Hristos a făcut cel mai mare sacrificiu și a arătat cel mai puternic act de iubire din toată istoria.

Dumnezeu vrea ca noi să acceptăm pacea care vine de la a ști că El tânjește după noi. Noi suntem creația Lui, marcată cu imaginea Lui. Chiar și atunci când ne luptăm cu probleme în afara controlului nostru și când luăm alegeri active pentru a participa la păcat, El a spus că merităm. Merităm pentru că Creatorul nostru a spus acest lucru. Nu merităm harul și iertarea Lui, iar harul și iertarea nu pot fi câștigate. Nu le-am putea câștiga sau merita niciodată și nu trebuie. Cu toate acestea, atunci când le primim din toată inima și experimentăm marea iubire a lui Dumnezeu, aceasta inspiră profundă recunoștință. Atunci când ne luptăm să acceptăm lucruri bune de la Dumnezeu și de la cei care ne iubesc pentru că nu ne merităm, dezvoltăm de fapt mândria care se concentrează pe autodepasirea și frica.

Când mă gândesc la tot ce a făcut Dumnezeu pentru mine și la cât de minunat este să-L socotesc pe El prietenul meu, vreau să-l onor cu modul în care tratez creația Lui, inclusiv eu. Vreau să am grijă de templul El mi-a făcut mintea, inima și trupul să fie. Vreau să-l protejez și să-l folosesc pentru a vă cufunda mai adânc în relația cu El.ocmai pentru că nu merit dragostea sau iertarea, mă tem că Dumnezeu m-a socotit de valoare și mi-a oferit totul.

loading...

Add comment