Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-un suflet rănit,poți găsi cea mai sinceră dragoste

Când ești îndrăgostit, ai pus bazele unei serii de credințe – toate bazate pe încredere. Aceste credințe devin realitatea ta, lumea ta. Tot ceea ce faci și gândești și plănuiești se bazează pe convingerile pe care le-ai stabilit pentru tine.Când ai sufletul rănit, realizezi doar doar realitățile despre care ai crezut că există – și toate lucrurile pe care le-ai luat drept adevăruri – nu erau altceva decât fantezie și minciuni defapt.

Un suflet rănit este acela care a fost mințit, înșelat, insultat și lăsat într-o realitate pe care nu o înțelege pe deplin.Iar durerea tinde să dureze atât de mult din cauza modului în care ne înțelegem viața. Ne legăm gândurile, ideile și înțelegerea prin relații cauzale. Tot ceea ce ne face persoana care suntem astăzi este legat de persoana care am fost cândva și legat de acele experiențe care ne-au determinat să ne schimbăm cursul în viață.

Când inima îți este „ruptă”, nu ești sigur ce să faci cu tine însuți, deoarece nu înțelegi de ce persoana pe care ai iubit-o tocmai a ieșit pe tine.Deci faci singurul lucru pe care îl poți face; faci tot posibilul să mergi mai departe cu viața ta.Faci tot posibilul să fii optimist și îți reamintești că există aproape întotdeauna cineva altceva acolo – trebuie doar să-l găsești.

Din păcate, există și momente în care găsim persoana potrivită prea devreme și nu ne dăm seama, ratând oportunitatea vieții.Dar atunci când vei găsi acea persoană, o vei iubi din toată inima.Pentru că tu vei oferi toată dragostea ta sinceră.Deși inima ta a fost rănită, vei găsi din nou iubire.Oricât de dificil ar putea fi de imaginat, o inimă rănită se poate vindeca, dar va dura timp și adesea un pic de auto-reflectare.Cu instrumentele potrivite, poți merge mai departe, să te iubești pe tine și să te pregătești pentru următoarea dragoste care îți va ieși în cale.

loading...

Add comment