Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiecare om are un destin.Nimeni nu poate schimba firul vieții.Ceea ce ni se întâmplă este scris undeva acolo sus.

Destinul este ceea ce ține totul să înainteze. Destinul este ceea ce generează motivația de a crea, de a stabili, de a explora și de a îndeplini. Există un destin pentru fiecare dintre noi.Nimeni nu poate schimba firul vieții.Este inevitabil.Omul trebuie să experimenteze dragoste, greutăți, război, durere, încredere și toate celelalte emoții pe care corpul uman este capabil să le simtă cu emoțiile sale.

Dacă încerci să-ți schimbi destinul, să te lupți cu el, este ca și cum ai lupta cu tine însuți, destinul este ca un râu, este cel mai ușor să curgi deodată cu el și te va duce până la capătul râului. Puteți lupta și înota împotriva fluxului și va fi obositor, dar poate fi făcut, contra costului propriu.Destinul nu este întoteauna perfect și nu îți dă indicii întotdeauna clare.Dacă sunteți unul dintre cei cu mai puține abilități de observare, este posibil ca destinul să fi încercat să vă ajungă, dar ați fost în afara momentului.Soarta este o alternativă la destin, dar se referă mai mult la sfârșitul sau la încheierea destinului.

Ca forță, poți privi destinul ca pe un vânt al naturii. Adesea îți va oferi o adiere ușoară, dar rareori va avea puterea să te arunce în direcția în care trebuie să mergi. Treaba ta este să simți briza, care direcție trebuie să meargă la fel ca un ciorap care arată direcția vântului.Poți încerca să-ți schimbi destinul în diferite moduri, dar uneori ar fi cel mai bine să îl urmezi și să îl accepți.Cineva acolo sus are pregătit totul pentru tine.

Adevărul greu este că Dumnezeu cunoaște sfârșitul de la început. Deci nu este atât de mult încât suntem predestinați în viață, ci că Dumnezeu știe deja ce vom face în orice circumstanță dată. Dumnezeu ne dă Cuvântul Său Biblia pentru a ne spune ce să facem, dar dacă urmăm planul Lui depinde de noi.Chiar și cu adevărat creștinism, Biblia spune că nimeni nu poate veni la Dumnezeu decât dacă este atras de Dumnezeu. Nimeni nu-L poate vedea pe Dumnezeu sau auzi pe Dumnezeu sau înțelege în inima lor, decât dacă Dumnezeu le dă ochii să vadă și urechile să audă și o inimă să înțeleagă. Atunci vor cunoaște adevărul și vor fi convertiți. Dumnezeu face ceea ce face, cunoscând sfârșitul de la început.

Destinul este ceea ce este. Va fi ceea ce va fi. A fost ceea ce a fost.Este totul.

loading...

Add comment