Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
rugaciune-pentru-sanatate

O rugăciune pentru sănătate,reușite și spor în casă

Când te simți copleșit probleme sau de anxietatea stării de sănătate precară fie fizică, emoțională sau mentală, Dumnezeu este cel care îți oferă pace și vindecare.El este cel îți ascultă rugăciunile zi de zi.Să ne rugăm Lui pentru sănătate deplină, minte, trup și suflet. Să căutăm sfatul Său în toate lucrurile și să primim înțelepciunea Duhului Sfânt în partea inimii noastre care are nevoie de vindecare. Iată în continuare o rugăciune pentru sănătate,reușite și spor în casă.

Fiecare zi este împletită cu scop și vă cerem înțelepciunea și îndrumarea tuturor. Ajută-ne să trăim fiecare zi bine și pentru gloria Ta, de la început până la sfârșit.

Îți mulțumim pentru Cuvântul Tău, care dă viață sufletelor și minții noastre obosite.Îți mulțumim pentru sacrificiul pe care l-a făcut Isus pe cruce, plătind cu viața Sa pentru ușurința noastră de acces la Tatăl nostru Ceresc prin rugăciune și Scripturi. Fiecare poveste biblică și adevăr se împletesc în viețile noastre în momentul perfect.Părinte, Tu ne amintești pe tot parcursul Scripturii că ești credincios poporului Tău.Dar Părinte, Tu ești credincios să ne învelești în iubirea Ta vindecătoare de fiecare dată când ne întoarcem la Tine.

Iartă-ne că neglijăm să ne îngrijim de viața pe care ne-ai încredințat-o. Viața pe care ți-ai propus în mod special să faci mai mult decât ne putem cere sau ne putem imagina. Când mergem pe propriul nostru drum, ne epuizăm, fizic și psihic. Alteori, ne antrenăm fizic, dar ne neglijăm psihicul. Ne neglijăm adesea viața spirituală.

Părinte, întărește-ne să ținem captivi bucuria cu care ne binecuvântezi viața zilnic. Ajută-ne să umblăm liber în iubirea Ta. Trimite-ne mai mult din Duhul Tău Sfânt, pentru a ne ajuta să ne concentrăm zilnic asupra Cuvântului Tău.Dă-ne înțelepciunea să Te căutăm mai întâi în fiecare zi, înainte de fiecare decizie. De multe ori micile gânduri și deciziile zilnice ne conduc într-o spirală bruscă de sănătate proastă. Iluminează-ne și ghidează-ne prin Cuvântul Tău.

Ajută-ne să înduram durerea afecțiunilor cronice, dintre care unele nu vor găsi vindecare în această lume zdrobită și păcătoasă. Știm că lucrezi toate lucrurile spre bine, dar în acele momente de durere cronică și suferință, poate fi imposibil să-ți înțelegi perfectul și să predă totul.

Tată Ceresc, Îți mulțumesc că mi-ai răspuns rugăciunilor și că faci minuni în viața mea în fiecare zi. Doar faptul că m-am trezit în această dimineață și pot respira este un dar de la Tine. Ajută-mă să nu-mi iau niciodată sănătatea și pe cei dragi de la sine înțeles. Ajută-mă să rămân mereu în credință și să-mi păstrez concentrarea pe Tine atunci când apar circumstanțe neașteptate. Ajută-mă să-mi umplu inima cu adevărul Tău și să merg înainte spre vindecare. În Numele lui Isus, Amin.

loading...

Add comment