Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă o femeie încetează să mai lupte pentru o relație,nu este pentru că a obosit,ci pentru că a înțeles că nu mai are pentru ce lupta.

Dacă o femeie încetează să mai lupte pentru o relație,nu este pentru că a obosit.Doar s-a săturat ă aibă argumente în legătură cu același lucru exact, iar și iar. S-a săturat să mai încerce să te facă să te schimbi atunci când este clar că nu vei face niciodată asta.S-a săturat să-și pună speranțele și apoi să fie din nou dezamăgită de tine.

Atunci când femeia va înceta să lupte pentru o relație, este pentru că în cele din urmă și-a dat seama că într-o relație sănătoasă, nu va trebui să lupte pentru tine. Ți-ai înmâna de bună voie inima. Ai face eforturi fără a fi întrebat. Ai trata-o cu bunătate fără ca ea să te convingă. I-ai oferi ceea ce are nevoie fără ca ea să se plângă.Când încetează să lupte pentru tine, este pentru că și-a dat seama că toate eforturile ei erau pierdute.Pentru că a înțeles că nu mai are pentru ce lupta.Nu o apreciazi când a lăsat totul în urmă pentru tine.Nu-ți cereai scuze când o jigneai pentru a suta oară.Nu erai alături de ea pentru a vă rezolva problemele.Stăteai pe margine, urmărind-o să facă totul singură. Te-ai așteptat ca ea să aibă grijă de tine, dar în schimb, nu i-ai întors niciodată favoarea.

Iar atunci când ea nu va mai lupta, va realiza că nu mai poate face nimic altceva pentru tine, pentru că deja ți-a dat totul, ți-a dat deja toată inima.A învățat cum să te mângâie când erai supărat și să te calmeze când erai nervos. Deja s-a extins prea mult ca să te facă pe tine fericit. Nu este sigură ce altceva poate face pentru a te face să o iubești. Ea a ajuns la capătul puterilor.

Când încetează să lupte pentru tine, este pentru că tu nu ai luptat destul pentru ea.Ai dovedit că nu ești persoana de care s-a îndrăgostit atât de mult timp în urmă. Ești cineva care este în regulă să o trateze ca pe a doua alegere. Cineva care este în regulă să rămână într-o relație unilaterală. Cineva care este în regulă cu rănirea ei. Și nu vrea să fie cu cineva așa. Nu mai vrea.Iar atunci când va realiza toate aceste lucruri, o vei pierde pentru totdeauna.Tăcerea unei femeie nu înseamnă că ea cedează, ci că te lasă în pace și nu te mai ascultă. Înseamnă că a terminat încercarea. Înseamnă că nu mai are energia să se certe cu tine. Ea nu are puterea de voință pentru a ține cursa. Ea a terminat.

loading...

Add comment