Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu-ți irosi viața încercând să obții atenția celor care te ignoră

Timpul este prețios în viața noastră.Nu-ți pierde timpul încercând să mulțumești persoanele care te ignoră și acționa ca și cum ai vrea să obții atenția lor.Concentrează-te pe oamenii care au cu adevărat grijă și sunt mereu acolo pentru tine.

Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu își face timp pentru tine. Oricât de ocupat ar fi, oricât de agitate ar fi zilele sale, își va face timp dacă vrea. Își va face timp dacă îi pasă, orice altceva este o scuză.Nu-ți irosi textele pentru cineva care le ignoră și nu le răspunde în câteva ore sau uneori chiar zile. Iar apoi revine cu niște scuze șchiopătești. Nu-ți pierde timpul dorind să știi cum este și cum a mers ziua cuiva, dacă nu te întreabă despre cum ești tu și despre cum a fost ziua ta.

Nu-ți pierde zilele cu cineva care îți oferă doar nopțile. El ar trebui să știe cum arată zâmbetul tău și în timpul zilei. El ar trebui să vrea să cunoască cealaltă parte a ta, pe care numai ziua o aduce.Nu-ți pierde timpul pe cineva ale cărui acțiuni nu coincid cu cuvintele sale.El îți vorbește dulce într-o zi și îți trădează încrederea în ziua următoare. El îți face promisiuni, dar nu se ține de ele niciodată. Un om care îți spune ceva într-o zi și își schimbă părerea a doua nu este pentru tine.

Nu-ți pierde timpul cu cineva care nu-și împărtășește lumea cu tine. Pentru cineva care nu vă vorbește despre lucrurile care sunt importante pentru el. Cu cineva care vă păstrează un secret.Dacă ar fi sigur că dorește să fii o parte semnificativă a lumii sale, ți-ar spune totul.Nu-ți pierde timpul cuiva care face zece pași înapoi când lucrurile devin cu un pas mai grave. Ar trebui să vă deplasați amândoi într-un ritm similar, fără vreo teamă.

Nu-ți irosi dragostea cu cineva care se sperie să o simtă. Cu cineva care nu este la fel cu tine, cum ești tu cu el. Toate sentimentele și toată investiția dvs. ar trebui să fie reciproce. Nu te-ar lăsa niciodată ghicind cuvintele sau acțiunile sale. Nu te-ar lăsa niciodată să te afli într-o situație în care chiar trebuie să te întrebi dacă te place sau nu.

Nu-ți irosi viața încercând să obții atenția celor care te ignoră.În tot acest timp, ai putea fi cu altcineva.Cu cineva care nu te face niciodată să îți îndoiești sentimentele. Cu cineva care știe să te aprecieze. Cu cineva care știe totul despre tine. Acesta este tipul de persoană la care ar trebui să-i acorzi timpu tău.

loading...

Add comment